avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune drepturi

cesiune drepturi succesorale proprietati revendicate

Pentru a recupera o datorie mi s-a propus cesiunea unor drepturi din proprietati revendicate
Este legala, numai ca trebuie sa aveti mare grija cine va asista la aceasta cesiune. Aveti grija ce pret cereti pentruca sunt foarte multi profitori care incearca sa dea mai nimic.
va doresc succes.
niccos a scris:

cesiune drepturi succesorale proprietati revendicate

Sa fie vorba despre drepturi succesorale cu privire la o persoana decedata (pleonasm, stiu), altfel ar fi vorba despre un pact asupra unei succesiuni viitoare si ar fi nul de drept (s-au mai vazut cazuri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama este în viață. poate da sora mea o declarație la notariat că renunță la drepturile de moștenire în favoarea mea? gesyka gesyka Bună ziua as dori sa știu în condițiile în care mama este încă în viata sora îmi poate da o declarație la notariat precum ca renunță la drepturile ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire si vanzare drepturi succesorale mototolea mototolea buna ziua ma numesc ionela,si am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Suntem 3 surori,de curand unul din parintii nostri (tatal)a decedat.inainte de deces ... (vezi toată discuția)
Cedare parti din mostenire artur1971 artur1971 Buna ziua . am din nou nevoie de ajutorul dumneavoastra. Parintii mei au murit iar eu cu fratele meu vrem sa facem succesiunea, eu las casa parinteasca lui ... (vezi toată discuția)