avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stabilire sediu social fara acte pe imobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stabilire sediu social fara acte pe imobil

buna ziua!
am o problema in stabilirea sediului social pentru firma pe care vreau sa o infiintez, situatia este dupa cum urmeaza: - am un imobil la care eu sunt singurul mostenitor, dar nu am nici un act legal pe mine, am un titlu de proprietea pe bunicul meu, nu este facuta succesiunea, nu este facuta intabularea, bunicul si mama sunt decedati astfel unicul mostentor sunt eu. Sunt locatar in imobilul respectiv,adresa de pe buletin este pe imobilul respectiv. Pot sa atest calitatea de locatar cu o adeverinta de spatiu de la primarie.
Pot sa fac un contract de comodat in situatia data ?
Pot sa stabilesc sediul social al firmei acolo, cum ?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 09:38, 9 Mai 2011
Nu, nu puteti din pacate, va trebui sa dezbateti succesiune si abia apoi in calitate de proprietar aveti acest drept! Registrul nu are de unde sa ghiceasca ca sunteti viitorul unic proprietar al acelui imobil!
Intrebati la Registrul Comertului, s-ar putea sa fie de ajuns un certificat de calitate de mostenitor.....
Utilizatorul actb are dreptate este suficient si un Certificat de mostenitor dar pentru asta tot trebuie dezbatuta succesiunea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auricius auricius Bun seara.Va rog sa imi spuneti daca pot face un contract de comodat cu o firma care ma va angaja in spatiul pe care doresc sa-l pun la dispozitie,desi nu sunt ... (vezi toată discuția)
Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu pfa Andr3y89 Andr3y89 Buna ziua. As dori informatii legate de sediul PFA. Doresc sa imi mut sediul PFA in apartamentul in care locuiesc dar momentan apartamentul e pe numele ... (vezi toată discuția)