avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu PFA

Buna ziua.

As dori informatii legate de sediul PFA.
Doresc sa imi mut sediul PFA in apartamentul in care locuiesc dar momentan apartamentul e pe numele bunicului si a bunicii. Mentionez ca ambii sunt decedati.
Succesiunea si intabularea nu a fost facuta. Bunicii au avut 2 fii tatal meu si fratele lui. In momentul de fata tata e decedat si a ramas doar fratele sau.
Vreau sa stiu daca pot sa imi schimb sediul PFA in apartamentul respectiv.
Daca da ce acte as avea nevoie pentru a-mi schimba sediul.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 17:38, 28 Ianuarie 2016
Daca nu a fost facuta succesiunea de pe urma bunicilor si nici nu a fost obtinut un certificat de calitate succesorala nu puteti muta sediul PFA in acel apartament pentru ca la schimbarea sediului aveti nevoie de un contract de comodat/inchiriere intre PFA si proprietarii apartamentului. Or, in cazul dvs proprietarii din acte ai apartamentului sunt decedati iar mostenitorii nu au certificat de mostenitor
Ar fi nevoie de un contract de comodat sau de inchiriere ca sa faceti dovada sediului, dar care trebuie semnat de proprietarii imobilului, or daca inca nu ati dezbatut succesiunea (si in CF apar inca bunicii dv.), nu are cine sa vi-l semneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere scotty scotty buna, am si eu o problema . vreau sa inchiriez un apartament insa la proprietari este trecuta bunicamea(decedata). Mama lui tata . Cum tata este singurul ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)