avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am luat un inprumut bancar,ptr o persoana,si acesta a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am luat un inprumut bancar,ptr o persoana,si acesta a girat cu apartamentul

Buna ziua,
Am si eu o intrebare,acum cativa ani,am luat un inprumut bancar ptr cineva,ca sa fiu sigur ca isi plateste ratele,aceasta persoana a girat cu apartamentul sau,de catva timp nu si-a mai platit ratele,si banca ia luat apartamentul,insa cum preturile au scazut,apartamentul nu acopera toata datoria,raman vre-o 6000 de euro de achitat,pelanga valoarea apartamentului,acum intrebarea mea care este,eu am un apartament proprietate personala pe numele meu,mie nu mi-au mai venit harti de la banca a venit doar girantului,care este persoana ptr care am luat inprumutul,acei 6000 de euro,poate banca sa mi ceara mie,sau obliga girantul sa plateasca?poate sa-mi ia mie apartamentul ptr cei 6000 de euro?mentionez faptul ca aceea persoana este plecata in strainatate la munca.Va multumesc,si astept un raspuns la dvs.
nu pricep cum poti obliga pe cineva facand tu imprumut sa plateasca el ?,
girantul este singurul bun de plata, dupa ce achita intai dobanda toata pe perioada respectiva, iar de este suma fixa tot trebuieste platit pana la ultimul eur
pana acum banca a executat garantia. pt a recupera si diferenta, banca se va indrepta atat impotriva dvs , cat si impotriva girantului. se poate ajunge si la ap dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa aflu zimbet zimbet buna,am girat ap acum 11 ani sorei mele iar acum mam certat cu ea si ma ameninta ca nu mai plateste rata ,eu detin 75la suta din ap iar in 25 la suta intra ... (vezi toată discuția)
Ajutor - riscuri girant credit ipotecar zimbet zimbet buna ma numesc claudia si am girat ap pt sora mea cu mama mea care a decedat ,eu detin 75la suta din ap iar sora cu tata vitreg detin 25 la suta impreuna ,de ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac in cazul asta? Stefimad Stefimad Am luat un inprumut de la o banca si nu mi-am achitat ratele la timp si mi-sa cerut scadenta creditului anticipat de care nu am fost instintata si habar nu ... (vezi toată discuția)