avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa aflu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa aflu

buna,am girat ap acum 11 ani sorei mele iar acum mam certat cu ea si ma ameninta ca nu mai plateste rata ,eu detin 75la suta din ap iar in 25 la suta intra sora mea si tatal meu vitreg,ea mai are de dat la banca 10mii de euro in 5 anii daca nu achita poate banca sa imi ia apartamentul si sa raman pe drumuri??
Cel mai recent răspuns: zimbet , utilizator 18:04, 24 Noiembrie 2015
Banca ,mai intai ,va trece la executarea girantilor si apoi la punerea in vanzare a bunului pentru a-si recupera suma neachitata.
dar eu ca girant pot platii suma ramasa?sau daca banca va lua apartamentul isi ia suma restanta de 10mii de euro si restul mi l da mie sau pierd tot?/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - riscuri girant credit ipotecar zimbet zimbet buna ma numesc claudia si am girat ap pt sora mea cu mama mea care a decedat ,eu detin 75la suta din ap iar sora cu tata vitreg detin 25 la suta impreuna ,de ... (vezi toată discuția)
Am luat un inprumut bancar,ptr o persoana,si acesta a girat cu apartamentul scanteie scanteie Buna ziua, Am si eu o intrebare,acum cativa ani,am luat un inprumut bancar ptr cineva,ca sa fiu sigur ca isi plateste ratele,aceasta persoana a girat cu ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)