avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă propaganda homosexuala ?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

propaganda homosexuala ?

De curand am primit asta prin email.
[ link extern ] /

Ideea ca homosexualitatea ar fi un fel de boala care se transmite pe cale ideologica ... biiine, marturisesc ca am ras cu gura pana la urechi pentru ca nu mi se pare firesc sa te temi ca te vei molipsi si vei incepe sa faci ceva COMPLET neatragator doar pentru ca ai fost bombardat cu "propaganda" ... de orice fel ar fi ea.

Orice reprezentare explicita a sexualitatii umane este inadecvata pentru a fi aratata copiilor pentru un motiv foarte simplu:
1) Omul foloseste unul din trucurile evolutive numit neotenie care presupune ca anumite caractere infantile se pastreaza la maturitate sau o anumita perioada dupa copilarie (nu suntem singurii care o facem).
2) In cazul nostru, uriasul si minunatul creier destept al omului se maturizeaza la vreo 8-10 ani dupa ce se petrece maturizarea sexuala. Maturizarea sexuala se petrece pe la 13-14 ani insa cea mintala intarzie pe drum pana pe la 20.
3) Asadar, reprezentarile sexuale de orice fel facute in fata celor care au maturitate sexuala dar nu o au si pe cea intelectual-emotionala este rea pentru ca-i indeamna sa faca sex pe cei care, din cauza incompletei dezvoltari, isi pun in pericol sanatatea facandu-l. Punct.

ANUNTUL mazgalit de zeloti nu indemna insa la sex (nici hetero, nici homo) ci la toleranta. Iar mazgalirea lui este un semn de intoleranta.


Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Da, este dovada de intoleranta la... prostie – indraznesc sa scriu.

Orientarea sexuala nu este o alegere, nu este o boala!
Normal ca orientarea sexuala nu e boala! Or fi homosexualitatea si / sau lesbianismul boli... sau deviatii... Dar, nu! ”Oamenii de stiinta” au ”demonstrat” ca exista o gena a homosexualitatii iar lesbianismul e o... deviatie cromozomiala! (un medic italian a facut ultima afirmatie – pe la sfarsitul anilor ’90) Cum o fi posibila si chestia aceasta va informez dupa ce-mi termin studiile aprofundate de genetica!

Trecand peste ”discriminarea” (de ce au scris pe ”eticheta” bebelusului homosexual si nu... lesbiana? ) dintre barbati si femei in ceea ce priveste preferintele cu privire la sexul partenerului... nu inteleg ce vor cu acel panou... Sa inteleg ca bebelusul respectiv e nascut homosexual? Au fost facute unele analize ”genetice” si de aceea i-au scris pe eticheta ”homosexual”? Sau... a inceput sa planga cand i-au scos suzeta din fund? (asta cu suzeta e dintr-un banc)

Mai departe... De ce se organizeaza ”parade” ale celor care se imperecheaza ”in acelasi pol”? Am inteles ca a fi homosexual nu e boala! Ce mai doresc sa dovedeasca?! Ca sunt oameni ca oricare? Sunt! Sau... nu sunt ei siguri ca au fost intelesi de heterosexuali? Ah! Deoarece ”oamenii de stiinta” au facut unele afirmatii vor sa ne explice ca nici lesbianismul nu e boala?

Pe scurt: panoul acela e pentru propaganda la nimic! E o cretinitate care nu-si are rostul! Cei care sunt ”impotriva” homosexualilor vor ramane asa indiferent ce vor citi pe te miri unde...

E ca si cu cei carora le place sa manance iarba! Ce si-au zis acestia... Sa nu ne creada ceilalti rumegatoare haideti sa incepem o campanie de educare a populatiei pentru un regim alimentar bazat pe... firul ierbii. Si asa s-a ajuns la ortorexie.

Sa nu se inteleaga ca ma streseaza doi indivizi de acelasi sex care se dau in barci si se iubesc cu pasiune – cand dragostea e mare nici sexul nu mai conteaza. E treaba lor! Dar de aici pana la panouri si parade care... nu spun nimic... ar trebui sa fie o cale ceva mai lunga. Din punctul meu de vedere, panourile de acest gen, paradele sunt... semne ca nici ei nu sunt prea siguri de ceea ce sunt si incearca sa se auto-convinga. Unul care ”se naste” homosexual ar trebui sa stea departe de femei din primele lui momente de ”constiinta sexuala”. Daca-i place cu femei pana la un moment dat si apoi nu-i mai place decat cu barbati... unde e ”nascut homosexual”? Dar si la aceasta intrebare voi raspunde dupa ce-mi termin studiile aprofundate de genetica. Cand voi incepe aceste studii este alta intrebare...

Bancul...
Doi homosexuali doresc sa adopte un copil. Asistentul social ii viziteaza, in perioada de proba. La un moment dat, in timpul discutiei, copilul incepe sa planga. Unul dintre homosexuali (probabil ”mama” ) se duce sa vada ce are copilul. Revine.
- E vreo problema? se intereseaza asistentul.
- Ah, nu... I-a cazut suzeta din fund.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
trope_doi, utilizator
E o campanie foarte prost facuta, are si mesaj dublu negativ, si se contrazic imaginea cu textul (intr-o interpretare). Nici propaganda gay nu mai e ce-a fost odata, probabil influenta banilor europeni:P

Dar trebuie sa fim toleranti, in masura in care exista sinucideri si vinovatii ale persoanelor gay ca nu se pot schimba, e mai bine sa fie acceptati, si cresterea vizibilitatii e singura metoda. Desi nu exista dovezi definitive ca e genetica, ce e clar e ca in rest persoanele sunt perfect normale psihologic si pot duce vieti productive si de calitate. E o lista luuunga de personalitati care au trait si creat bine-mersi.
Fata de tema propusa, eu imi mentin parerea exprimata la un alt topic de pe acest forum, conform careia „anomia prin revalorizare si acceptarea acestor modele ca fiind normale scad presiunea sociala si induc anomia si apoi stereotipia…contranaturala”.

www.avocatnet.ro/content/for...

Spicuiesc din comentariile mele din continutul „thread”-ului de mai sus :

„Exista intr-adevar acea gena determinanta a orientarii sexuale?! Caci repet, la finalul oricarui studiu de orientare sexuala - studii combinate: empirice pe gemeni identici, feromoni, cromozomi, etc, impreuna cu toate teoriile biologice - veti gasi acceasi concluzie : orientarea sexuala este determinata de concurenta unor factori cognitivi, de mediu social si / sau predispozitii bilogice. Deci, scuzati-ma ca insist : orientarea sexuala POATE FI DOBANDITA (scuzati si majusculele). Iar daca nu intelegem acest lucru si includem toate aceste domenii controversate - prostitutie , manifestarea libera a homosexualitatii, consumul de droguri - in sfera NORMALULUI, ele devin modele alternative legale pentru copiii nostri. Si daca sustineti ca homosexualitatea este la fel de normala ca si heterosexualitatea, scuze dar prin metoda reducerii la absurd va contestati propria existenta. De acord ca nu mai este clasificata drept DSM II, dar de-aici pana la a fi normal...”

„...intrebarea ramane valabila*, oricat de abil ati incerca sa o ocoliti Si eu imi doresc un copil informat, si tocmai datorita acestui lucru, la timpul potrivit ii voi vorbi despre aceste lucru. Deocamdata are 8 ani si mai crede in Mos Craciun. Dar este una sa cunoastem teoriile paleoastronautice si alta sa dam nas in nas cu un extraterestru, informati sau neinformati fiind. Este una sa cunoasca fenomenul din auzite, si alta sa vada cupluri gay sarutandu-se/tinandu-se de mana pe strada ... Si apropo de "cine sunt eu sa-i spun ce este mai bine"? Este cat se poate de simplu - la cat de conservatoare sunt, desi ascult si Scooter, M.Manson sau Ac/DC - sunteti Mama copilului Dvs, Mama careia ii place sa-si vada manzul zburdand in voie pe campii, dar ia hatul in mana cu iubirea si determinarea necesare, daca manzul ar vrea s-o ia prin araturi pentru ca asa a vazut ca fac alti "pui de mustangi". „


*Intrebarea era: „V-as adresa o intrebare simpla: facand abstractie de mecanismul natural al perpetuarii speciei – cum oricum ne confruntam cu suprapopularea – si discutand de normal si anomia la care faceam referire in postul anterior, ce considerati a fi normal ca relatie sexuala umana: heterosexualitatea sau homosexualitatea?
Si daca ati raspuns la aceasta intrabare si cunoasteti fundamentarile teoriilor nature vs. nurture (natura vs. conditionare sociala) si stiti ca nu avem raspuns la intrebarea daca homosexualitatea este determinata genetic sau este conditionata social, credeti ca este in regula ca cei care fac parte din minoritatea homosexuala sa-si manifeste sexualitatea in public in fata copilului Dvs (eu ma gandesc la al meu), oferindu-I un model alternativ la care altminteri nici nu s-ar fi gandit?”


@u.b.i.k., pe-atunci si exprimarea ta era mai nuantata:
„Ciudate sunt atat toleranta noastra cat si intoleranta noastra fata de homosexualitate, prostitutie sau droguri. „
;)
eumarian a scris:
persoanele sunt perfect normale psihologic...
Posibil... Probabil... nu stiu :">
eumarian a scris:
... si pot duce vieti productive si de calitate.
Adevarat sau... partial adevarat?

Campaniile pro si / sau contra (un fel de a spune) cred ca mai mult dauneaza decat ajuta pe cineva...

Oare n-ar mai citi unii scrierile lui Oscar Wilde?! Desi a fost casatorit si a avut copii... a constatat ca, de fapt...

Cat despre ”vizibilitate” ... n-am fi tocmai sinceri sa afirmam ca ajuta cu ceva... Poate chiar dauneaza...
Doar un exemplu: in armata americana le este azi permis si homosexualilor sa se inroleze, dar... cei in cauza (cei mai multi) prefera sa fie ”trecuta sub tacere” orientarea lor sexuala... Oare de ce; dat fiind ca e o chestiune fireasca?

Toleranta... De toleranta dau dovada – in general (si din pacate) – cei care le sunt straini homosexualilor, iar cei care le sunt parinti, frati, prieteni... ii cam ocolesc... (Si sau... mai ales) din acest motiv, cred, sensibilitatea lor este crescuta si ajung la sinucidere - si dorinta de a sfarsi cu viata nu e tocmai "normalitate psihologica"
:giggle: In legatura cu cei din armata, am eu niste prieteni care povestesc tot de nevestele lor, si altii care sunt mai discreti. Unii care se inteleg bine cu parintii/socrii, altii care nu. Asa sunt oamenii, diferiti.

In legatura cu normalitatea, daca cineva merge la psiholog si-i zice ca e lesbiana si vrea tratament, respectivul o s-o dea afara (in zambete), pentru ca e batut in cuie ca nu se poate trata. Nu e nimic de tratat, chiar daca nu e innascuta. De exemplu dau sanse 0 oricui va incerca sa ma vindece de ura de icre si sa ma faca sa-mi placa muzica reggae, desi astea sunt niste preferinte dobandite cu mult mai putin personale.

A, ca s-ar putea sa piarda ceva cu stilul lor de viata, asta e posibil. Dar au dreptul sa-si puna niste afise in oras, ca oricine altcineva. Turing chiar s-a sinucis din cauza ca a aflat si el ca unii considera homosexualitatea ceva rau. (pana atunci statuse in carti sa ne inventeze noua toata cibernetica). Sunt si ei cetateni, au si ei aceleasi drepturi.

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)
Casatoriile intre toate sexele sau cat de mare este gradina domnului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto:[b] In politica prostia nu este niciodata un handicap[/b] [b]Unu. [/b] Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la politicienii romani, la biata ... (vezi toată discuția)