avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă propaganda homosexuala ?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

propaganda homosexuala ?

De curand am primit asta prin email.
[ link extern ] /

Ideea ca homosexualitatea ar fi un fel de boala care se transmite pe cale ideologica ... biiine, marturisesc ca am ras cu gura pana la urechi pentru ca nu mi se pare firesc sa te temi ca te vei molipsi si vei incepe sa faci ceva COMPLET neatragator doar pentru ca ai fost bombardat cu "propaganda" ... de orice fel ar fi ea.

Orice reprezentare explicita a sexualitatii umane este inadecvata pentru a fi aratata copiilor pentru un motiv foarte simplu:
1) Omul foloseste unul din trucurile evolutive numit neotenie care presupune ca anumite caractere infantile se pastreaza la maturitate sau o anumita perioada dupa copilarie (nu suntem singurii care o facem).
2) In cazul nostru, uriasul si minunatul creier destept al omului se maturizeaza la vreo 8-10 ani dupa ce se petrece maturizarea sexuala. Maturizarea sexuala se petrece pe la 13-14 ani insa cea mintala intarzie pe drum pana pe la 20.
3) Asadar, reprezentarile sexuale de orice fel facute in fata celor care au maturitate sexuala dar nu o au si pe cea intelectual-emotionala este rea pentru ca-i indeamna sa faca sex pe cei care, din cauza incompletei dezvoltari, isi pun in pericol sanatatea facandu-l. Punct.

ANUNTUL mazgalit de zeloti nu indemna insa la sex (nici hetero, nici homo) ci la toleranta. Iar mazgalirea lui este un semn de intoleranta.


Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
u.b.i.k. a scris:
nu e nici un pericol sa fim infestati pe cale ideologica de "idei homosexuale"

Fireste! Dar cine e ”cuprins” in acest ”sa fim”?
E un fapt dovedit – vorbeste lumea (in statistici; unde in alta parte? ) – ca ”desi homosexualii nu se pot reproduce sunt tot mai multi in fiecare an”

u.b.i.k. a scris:
Tocmai din constientizarea absentei pericolului social isi trage seva toleranta noastra

Evident ca nu sunt pericol social! Din contra! Sunt benefici pentru societate; pentru orice societate: densitatea populatiei e din ce in ce mai mare si se zvoneste ca resursele Terrei sunt pe terminate...

In sfarsit, homosexualii din New York isi traiesc visul: se pot casatori.
Nu fac propaganda, dar n-ar trebui sa incepem o campanie pentru ca homosexualilor romani sa li se permita casatoria?

Am si o nelamurire: cum de sunt asa putini homosexuali in tarile subdezvoltate, in tarile arabe...? A! Sunt la fel de multi dar.. se ascund (din cauza dispozitiilor legale existente)... sau nu sunt cuprinsi in statistici... Sigur :whistle:
Ioi, Diana! Ioi-ioi-ioi!
Pai faptul ca societatea e mai toleranta cu ei este urmata de faptul ca nu se mai ascund ... eu nu cred ca se inmultesc dar, ma rog, e doar parerea mea.
Privitor la cea de a doua chestiune ... in unele dintre tarile arabe homosexualitatea se pedepseste cu moartea in altele doar cu inchisoarea (asta e mai greu de inteles: sa-l separi pe unul care face sex cu persoane de acelasi sex de toate persoanele de sex opus cu scopul de a-l corecta :slap: )
mikas a scris:

Intrebari de blonda:
1. daca homosexualitatea are vreo legatura cu genele, atunci ea ar trebui sa se transmita si sa o regasim peste 1-2-3 generatii, rezultand o crestere exponentiala a populatiei homosexuale, nu?


Raspunsul in mare e diferenta intre gene dominante si recesive. Genele recesive sunt prezente, dar nu se exprima. Adica o persoana heterosexuala poate avea (si) gene homosexuale care se vor exprima prin forta intamplarii peste 3 generatii la stranepot. De altfel, parul roscat e caracteristica genetica, dar nu rezulta de aici ca in curand vom avea toti parul rosu, nu?:)

Separat, am citit in New York Times un articol despre un "ex-gay", care explica de ce unii homosexuali nu se simt confortabil si cum l-a gasit respectivul pe Dumnezeu care sa-i schimbe orientarea (asa pretinde). Desi fiecare are dreptul sa faca ce doreste, cred ca regreta faptul ca trebuie sa se defineasca intr-un mod sexual, adica li se pare oarecum medical si ne-spiritual. Li se pare ca pierd ceva important cand nu se pot "pierde" in normalitatea majoritatii. Cel putin asta inteleg eu ca sustine subiectul articolului. E in engleza [ link extern ]
Gasirea lui Dumnezeu dupa a mea parere este o stratagema a celor care nu mai au putere sa-si asume ce faceau inainte de a se hotari sa incheie un capitol din viata lor, indiferent ce ar insemna asta - viata de homosexual in acest caz. Si atunci il alatura pe Dumnezeu anuntului, in speranta ca vor gasi rapid sprijin moral in tabara care pana deunazi dadeau cu rosii dupa ei la parade. Plus ca nici tovarasii intru orientare nu au ce spune: Ba, cu asta a vorbit Dumnezeu, el n-ar fi vrut, da’ daca i s-a aratat...:confused:

Insa daca e adevarat ca homosexualitatea se datoreaza unor mutatii genetice, ajungem la altceva.
Toti oamenii sunt creatia lui Dumnezeu, spun crestinii. Rezulta ca si homosexualii sunt creatia lui Dumnezeu, nu? Putem considera ca ei au ‘’sarit’’ de pe banda? Ar insemna sa admitem ca Dumnezeu a gresit. Nu merge :acute:

Daca asa le-a facut Dumnezeu desenul, de ce nu-i accepta / tolereaza mai ales crestinii practicanti, ca ei sunt cei mai inversunati?

Raspunsul cred ca este: Pentru ca sunt prea ostentativi in acele parade, cu afisele de genul celui de la care a pornit discutia, in general cu manifestarea sexualitatii in spatiul public la modul aproape sfidator.

Un cunoscut designer roman care si-a recunoscut orientarea homosexuala cu seninatate, pur si simplu pentru ca cineva a avut curajul sa-l intrebe dupa ani de zvonuri daca este adevarat ca e homosexual, a spus: "Sunt un gay homofob, am prieteni homofobi care au ramas alaturi de mine chiar si dupa ce au aflat ca imi plac barbatii!". Si si-a motivat afirmatia paradoxala prin faptul ca detesta la fel de mult ca prietenii sai homofobi, tot ce inseamna exhibitionism in acest sens.

[ link extern ]

Ma intrebam si de ce tarile dezvoltate impun, de-a dreptul, respectul fata de comunitatea gay. Un posibil raspuns ar fi pentru ca reprimarea instinctelor ar fi mult mai paguboasa pentru societate decat acceptarea lor. Frustrarile duc la depresii, de-aia. Mai bine niste gay care zburda din cand in cand prin oras :dance3: decat nevropati sau psihopati in plus fata de cei in procent normal in orice natiune.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2011
Ares-3, moderator
Fie ca ne plac sau nu , fie ca ii acceptam sau nu , homosexualii exista si vor exista.
Nu am fost si nu sunt un sustinator al acestei "categorii" , dar mi se pare normal si uman sa accept existenta lor .
Nu am sa intru in discutii filosofice sau in motivari docte , foarte la moda , dar cred ca intotdeauna trebuie recunoscut ca exista si oameni care sunt altfel decat noi.

Propaganda de "tip homosexual" exista la fel ca si cea homofoba.
De fapt , cred ca una doreste sa o anuleze pe celalalta.
Pana la urma , factorul uman , este cel care decide !





Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)
Casatoriile intre toate sexele sau cat de mare este gradina domnului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto:[b] In politica prostia nu este niciodata un handicap[/b] [b]Unu. [/b] Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la politicienii romani, la biata ... (vezi toată discuția)