avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă propaganda homosexuala ?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

propaganda homosexuala ?

De curand am primit asta prin email.
[ link extern ] /

Ideea ca homosexualitatea ar fi un fel de boala care se transmite pe cale ideologica ... biiine, marturisesc ca am ras cu gura pana la urechi pentru ca nu mi se pare firesc sa te temi ca te vei molipsi si vei incepe sa faci ceva COMPLET neatragator doar pentru ca ai fost bombardat cu "propaganda" ... de orice fel ar fi ea.

Orice reprezentare explicita a sexualitatii umane este inadecvata pentru a fi aratata copiilor pentru un motiv foarte simplu:
1) Omul foloseste unul din trucurile evolutive numit neotenie care presupune ca anumite caractere infantile se pastreaza la maturitate sau o anumita perioada dupa copilarie (nu suntem singurii care o facem).
2) In cazul nostru, uriasul si minunatul creier destept al omului se maturizeaza la vreo 8-10 ani dupa ce se petrece maturizarea sexuala. Maturizarea sexuala se petrece pe la 13-14 ani insa cea mintala intarzie pe drum pana pe la 20.
3) Asadar, reprezentarile sexuale de orice fel facute in fata celor care au maturitate sexuala dar nu o au si pe cea intelectual-emotionala este rea pentru ca-i indeamna sa faca sex pe cei care, din cauza incompletei dezvoltari, isi pun in pericol sanatatea facandu-l. Punct.

ANUNTUL mazgalit de zeloti nu indemna insa la sex (nici hetero, nici homo) ci la toleranta. Iar mazgalirea lui este un semn de intoleranta.


Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
In general, poate ati observat, se vorbeste foarte mult despre ceea ce nu exista.

Se vorbeste despre pace de pe marginea transeelor.

Se vorbeste despre "hai sa fim mai buni" in timpul sarbatorilor pentru ca se stie ca in restul anului nu prea ne intereseaza...si brusc ne amintim ca ar trebui...desi asta nu tine de timpul fizic.

Se vorbeste despre toleranta privind homosexualitatea, tocmai pentru ca aceasta toleranta este inca la un nivel foarte scazut.

Se vorbeste, se vorbeste...Da, e propaganda. Numai ca pentru a avea un efect benefic, in acest caz, ar trebui sa se foloseasca de mijloace mai discrete.

Atunci s-ar putea numi educatie (sexuala sau nu...de fapt nu despre sex vorbim), nu propaganda.

:luck:


Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
ContSters167247, utilizator
u.b.i.k a scris:
:bow:

" Psihiatria este cea care a inventat diagnostice pentru sclavii care fugeau de pe mosia stapanului"

" a inventat isteria [de la hystera= uter] o "boala" care afecta numai femeile care doreau fie sa voteze, fie sa poarte pantaloni, fie sa munceasca in afara gospodariei si care se manifestau galagios pentru a obtine ceea ce doreau. "

Ma-ntreb : diagnosticele acelor vremuri, au oarecum legatura cu biblia si modul de interpretare al acesteia?

copy / paste sper ca nu va suparati?

" Daca omul alb incearca sa se opuna vointei Divinitatii, incercind sa faca negrul altceva decit “supusul ingenuncheat” (asa cum Atotputernicul a decretat ca trebuie sa fie) incercind sa-l ridice la acelasi nivel pe care-l ocupa el insusi ; sau daca abuzeaza de puterea pe care Dumnezeu i-a dat-o asupra semenului sau, fiind crud cu el, sau pedepsindu-l la furie, sau neglijind sa-l protejeze de abuzurile nebunesti ale celorlalte slugi ori ale oricui altcuiva, sau refuzindu-i cele in mod obisnuit necesare confortului si vietii, negrul va fugi ; dar daca il tine in pozitia care Scripturile ne invata ca-i este adecvata, adica, in pozitia de supunere ; si daca stapinul sau ingrijitorul e bun si milostiv, fara a fi condescendent, si in acelasi timp se ingrijeste de nevoile lui fiziologice, si-l protejeaza de abuzuri, negrul e vrajit, si nu poate fugi.

si din Ecleziast :


,,Iată ce-mi caută şi acum sufletul şi n-am găsit:din o mie am găsit
un om,dar o femeie n-am găsit în toate acestea." (7:28).

Intr-o alta sursa

" Nu există răutate egală cu răutatea femeii.Păcatul a început de la
o femeie şi datorită ei noi toţi vom muri"

"Rabinii evrei au întocmit o listă cu cele 9 blesteme la care este
supusă femeia şi care sunt efectul Căderii ei.Femeii i-au fost date nouă
blesteme şi moartea;povara sângelui menstrual şi a sângelui
virginităţii;povara sarcinii şi a naşterii; povara de a-şi acoperi capul în
fiecare dimineaţă, ea îşi va găuri (străpunge) urechea asemeni
sclavilor permanenţi sau fetelor sclave care îi servesc pe stăpânii lor;
ea nu poate fi un martor credibil şi după toate acestea,moartea."

ca sa nu fiu :offtopic:

Daca iti manifesti dezacordul fata de o manifestatie de prost gust, nu inseamna ca esti homofob, ci doar ca ai simtul ridicolului !

:luck:




shishiza a scris:

copy / paste sper ca nu va suparati?



Ati uitat sa precizati sursa –cel mai rasist si misogin blog pe care l-am citit pana acum, pentru ca am vrut sa vad de unde ati dat copy-paste. N-o sa-i pun eu linkul, pentru ca asta ar insemna sa-l mai deschid inca o data si… nu, nu, n-o sa-mi murdaresc eu cursorul de la mouse cu asta :acute: Daca asemenea indivizi ca cel care a facut respectivul blog ajung formatori de opinie, m-apuca jalea.

Iar in privinta simtului ridicolului, nu doar un dezacord fata de o manifestatie atesta existenta lui.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
@ shishiza: asa zisele "diagnostice" n-au nicio legatura cu Biblia. Biblia e scrisa in egala masura pentru femei si pentru barbati. Nu Biblia e problema ci interpretii care isi inchipuie ca Domnul este ceea ce striga ei ca este. Poor little stupid people. :(( Un contraexemplu vine de la ... Charles Darwin care nu numai ca nu ascundea argumentele anti-evolutionism (indiferent ca erau ale lui sau ale altora) ci, dimpotriva, le punea in discutie, incercand sa gaseasca defecte in teoria proprie. Marele succes al lui Charles Darwin a fost ca NIMENI, nici pana astazi, nu a gasit un defect serios in evolutionism.
Asadar, vestea buna este ca: a) nu suntem ingeri cazuti in pacate mortale ci b) primatele cele mai evoluate din intregul Univers ... Wow!
havera a scris:

shishiza a scris:

copy / paste sper ca nu va suparati?
........... –cel mai rasist si misogin blog pe care l-am citit pana acum, pentru ca am vrut sa vad de unde ati dat copy-paste. N-o sa-i pun eu linkul, pentru ca asta ar insemna sa-l mai deschid inca o data si… nu, nu, n-o sa-mi murdaresc eu cursorul de la mouse cu asta :acute: Daca asemenea indivizi ca cel care a facut respectivul blog ajung formatori de opinie, m-apuca jalea.

Iar in privinta simtului ridicolului, nu doar un dezacord fata de o manifestatie atesta existenta lui.

:offtopic:

Cum bine a scris si @ u.b.i.k ... tine de interpretare. Exemplul dat de mine tocmai la acest aspect facea referire.
Despre secta sinucigasa "Templul Popoarelor" ce parere aveti , acei oameni au ales sa moara din convingere pentru "Jim Jones", pentru Dumnezeu, sau interpretarea i-a dus la sinucidere?:luck:

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)
Casatoriile intre toate sexele sau cat de mare este gradina domnului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto:[b] In politica prostia nu este niciodata un handicap[/b] [b]Unu. [/b] Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la politicienii romani, la biata ... (vezi toată discuția)