avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă propaganda homosexuala ?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

propaganda homosexuala ?

De curand am primit asta prin email.
[ link extern ] /

Ideea ca homosexualitatea ar fi un fel de boala care se transmite pe cale ideologica ... biiine, marturisesc ca am ras cu gura pana la urechi pentru ca nu mi se pare firesc sa te temi ca te vei molipsi si vei incepe sa faci ceva COMPLET neatragator doar pentru ca ai fost bombardat cu "propaganda" ... de orice fel ar fi ea.

Orice reprezentare explicita a sexualitatii umane este inadecvata pentru a fi aratata copiilor pentru un motiv foarte simplu:
1) Omul foloseste unul din trucurile evolutive numit neotenie care presupune ca anumite caractere infantile se pastreaza la maturitate sau o anumita perioada dupa copilarie (nu suntem singurii care o facem).
2) In cazul nostru, uriasul si minunatul creier destept al omului se maturizeaza la vreo 8-10 ani dupa ce se petrece maturizarea sexuala. Maturizarea sexuala se petrece pe la 13-14 ani insa cea mintala intarzie pe drum pana pe la 20.
3) Asadar, reprezentarile sexuale de orice fel facute in fata celor care au maturitate sexuala dar nu o au si pe cea intelectual-emotionala este rea pentru ca-i indeamna sa faca sex pe cei care, din cauza incompletei dezvoltari, isi pun in pericol sanatatea facandu-l. Punct.

ANUNTUL mazgalit de zeloti nu indemna insa la sex (nici hetero, nici homo) ci la toleranta. Iar mazgalirea lui este un semn de intoleranta.


Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
@shishiza
Amandoi suntem off topic acum, dar pentru ca mi-ati luat o piatra de pe inima:yes: precizand ca NU sunteti de acord cu ce ati ''copy-paste'' mai sus, raspund (cu speranta ca n-o sa suparam nici initiatorul topicului, nici moderatorii pentru deviem de la subiect).

‘’If you’re born in capitalist America, racist America, fascist America, then you’re born in sin. But if you’re born in socialism, you’re not born in sin.” Atat a folosit din Biblie Jim Jones: notiunea de pacat, credinta in viata de apoi si implicit frica de Dumnezeu. In rest, mijloacele sale de propaganda si manipulare au fost antirasismul si pro-socialismul, ceea ce in anii ’70 te putea face eroul unei categorii de oameni. El si-a izolat adeptii, i-a pus sa-si vanda toate bunurile si i-a convins ca daca il urmeaza in Guyana vor scapa de un atac nuclear. Iar ce a urmat stim cu totii... intoleranta in acest caz este perfect justificata. Comunitatea gay militeaza pentru toleranta si acceptare, incercand sa demonstreze ca stilul propriu de viata nu dauneaza societatii.
Nu se poate compara o secta cu o comunitate, parerea mea :bow:
u.b.i.k. a scris:

[...] Asadar, daca ati afla ca medicul care v-a salvat viata este homosexual ce ar conta mai mult pentru d-voastra? [.....]
.... mi-ar pasa ca mi-a salvat viata, evident.
Totusi as vrea sa-mi spun aici parerea, simplu. Nu ma intereseaza deloc , nu ma scarbeste, nu ma face sa ma doara capul si chiar nu ma priveste ce face un om in patul sau...... asta daca nu cumva ar avea intentia sa ajunga...hai sa fiu cinstita....sa fi ajuns si intr-al meu...:):"> Mai oamenilor, homosexuali, fiti acolo la voi, nu mai manifestati paziti de jandar'i pe strada si cred ca nici altii nu v-ar fugari .... Ceva mai multa decenta n-ar strica!
Vreti drepturi? Sustineti-le prin asociatiile voastre in parlament, nu pe strada!
Cred ca lumea ar fi mai linistita in aceasta privinta daca ei, homosexualii n-ar tine mortis sa ne bage degetele-n ochi si sa ni-i scoata.
Eu cred ca intoleranta se naste si din lipsa de obisnuinta de a trai unii in preajma altora si de a nu mai considera unii pe altii "ciumati".
O intrebare foarte grea la care n-am vrut niciodata sa-mi raspund: "oare cum se simt parintii unui tanar cand afla ca fiul sau fiica lor e homosexual/lesbiana?" Sunt intrebari care imi vin in minte si la care nu vreau sa raspund ca ma ia durerea de cap......
Ce nu inteleg eu este: dreptul la asociere si manifestare pasnica permite oricui sa manifeste nu o data pe an, ci de oricate ori doreste si Politia trebuie sa-l protejeze. Bineinteles, nu va opreste nimeni sa va amestecati in randurile lor (non-violent, deci nu ca Noua Dreapta), dar sunt cetateni, au aceleasi drepturi. Din aceasta simpla acceptare de umanitate rezulta ca pot marsalui de oricate ori si isi pot pune orice fel de afise (nu indecente). Nu e vorba de acceptare morala, e vorba de respectarea drepturilor celorlalti.
Cum am scris mai la deal, ideea ca homosexualitatea s-ar transmite pe cale ideologica ma face sa rad. Rad si cand citesc ca homosexuliatetea este o chestiune determinata genetic pentru ca simpla ideea ca exista gene "responsabile" pentru comportamentul nostru social este de natura sa alarmeze micul jurist din mine.
Pseudodivagatie: Bunica avea obiceiul de a pacali gainile bantuite de instinctul matern, facandu-le sa cloceasca oua de ratza. Nu cred ca va fi nimeni surprins daca scriu ca din oua ieseau ratzuste, nu pui de gaina.Totul decurgea minunat pana la momentul in care bobocii incepeau sa se scalde intr-o balta iar gaina-mama caraia alarmata, incercand sa-i scoata afara din lichidul acela periculos. Afara de acest incident, mama-closca se comporta cu bobocii de parca ouale ar fi fost ouate de ea, iar bobocii se comportau de parca mama-closca i-ar fi ouat. Prin cateva experimente simple s-a stabilit ca daca boboceii in primele lor zile de viata vad o vaca in preajma lor, se vor comporta ca si cand ar fi bobocei-de-vaca (orice poate insemna asta). Nu stim ce parere ar avea vaca. Procesul se numeste IMPREGNARE si se petrece si la oameni. Un nou nascut va crede ca-i este mama fiinta care-l ingrijeste si-si va indrepta catre ea toata afectiunea. Nu este insa singura impregnare. Imediat dupa pubertate ori chiar in timpul acesteia ne exersam capacitatile de a ne IMPREGNA cu un partener. La inceput, procesul de impregnare e ca un fel de joc: ne indragostim si dezindragostim foarte usor, intr-un ritm care maturilor li se pare indecent de rapid sau le starneste zambete. Procesul acesta este un fel de antrenament pentru ceea ce mai tarziu va fi "indragosteala" suficient de intensa si de indelungata pentru a permite alegerea partenerului de reproducere. Insa obiceiul la specia noastra este ca partenertul de reproducere sa fie si partener de viata macar pana la maturizarea odraslelor iar legatura afectiva se va mentine in tot acest timp si pe calea socializarii prin sex.
Asadar, perioada aceasta de experimentare a impregnarii in vederea alegerii partenerului este determinanta pentru a sti daca maturul va alege mai ales persoane de acelsi sex pentru a socializa pe calea sexului sau persoane de sex diferit pentru a afce acelasi lucru. O multime de factori imposibil de izolat si cuantificat si care, evident, nu tin nici de genetica dar, la fel de evident, nu tin nici de propaganda cum sunt: jocul, partenerii de joc, modul in care se comporta tanarul/tanara in relatia/raportul cu acestia etc. vor determina daca ajuns la oarecare maturitate a capacitatii de impregnare pe termen lung, persoana in cauzase poate impregna exclusiv pentru persoane de un anumit sex sau se va putea impregna pentru persoane din ambele sexe, chiar daca nu cu aceeasi intensitate si, desigur, nu in mod egal.
Revenind la subiect: Cata vreme nu exista nici un fel de sanctiune pentru persoanele care nu doresc sa produca urmasi iar modul in care socializam in pat este problema fiecaruia, nu o problema sociala (iar divaghez, dar trebuie sa scriu ca cei care au multi urmasi sunt o problema sociala, nu cei care nu au deloc) urmeaza ca din punct de vedere social, nota bene! d.p.v.d. social, nu din punct de vedere biologic, dreptul de a fi exclusiv sau pasager homosexual este la fel de "normal" ca forma si dreptul de a socializa pe calea sexului cu scop nonreproductiv exclusiv cu persoane de sex opus si, pe cale de consecinta, dreptul de a fi homosexual trebuie egal protejat ca si dreptul de a alege orice forma de heterosexualitatea nonreproductiva.
Reproducerea speciei este alt lucru si este ocrotita pentru motive cat se poate de evidente si care nu au legatura cu formele de socializare pe calea sexului cu scop nonreproductiv.
Cata vreme specia noastra este una in rut 365 de zile pe an din tot atatea si nu putem face nimic ca sa reducem numarul de zile de rut fara a traumatiza indivizii; Cat timp am implinit de curand 7 miliarde de exemplare umane in viata in acelasi timp pe planeta asta mica, putem afirma cu mana pe inima ca specia noastra egoista si profund teritoriala este ultra-extra-supra-populata
La orice specie cu fenomen de suprapopulatie stim ca orice comportament reproductiv trebuie descurajat pentru ca altfel vor urma grave probleme cu maturii speciei cum sunt: automutilarile, atacarea puilor, comportamentul aberant.
De aceea, cultele care interzic mai mult sau mai putin explicit comportamentul sexual nonreproductiv, indiferent daca este hetero sau homosexual sunt un potential pericol pentru sanatatea speciei.
Concluzie: Sunt atat de multi factori, imposibil de izolat si cunatificat, care vor determina modalitatea de impregnare a unui tanar incat nu are rost sa ne intrebam: "de ce?"
Putem insa sa stim ca impregnarea aceasta se face numai prin contact direct, socializand intr-o anumita perioada preadolescenta intr-un mod sexual fie cu persoane de sex diferit, fie cu cei de acelasi sex. Homosexualitatea nu se transmite pe cale ideologica, dupa cum nici heterosexualitatea nu se poate raspandi astfel. Eu sunt convins ca nu se transmite nici pe cale genetica nici un fel de predispozitie (altfel o sa ajungem sa cautam intr-o zi si gena fetisismului).
Insa din unghiul de vedere al societatii noastre, nu exista nici o ratiune pentru care atat heterosexualul cat si homosexualul sa nu fie ocrotiti in mod egal.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Intrebari de blonda:
1. daca homosexualitatea are vreo legatura cu genele, atunci ea ar trebui sa se transmita si sa o regasim peste 1-2-3 generatii, rezultand o crestere exponentiala a populatiei homosexuale, nu?
2. daca eu sunt heterosexual, de ce nu fac parada pe strada si nu fac propaganda acestui lucru?
3. daca doua persoane care se considera homosexuale se decid sa formeze un cuplu, de ce de fiecare data trebuie sa existe unul din ei care sa se comporte ca si o persoana de sex opus? ~(in cuplurile gay exista mereu "o ea", iar in cele lesbi exista "un el")
4. care este diferenta intre homosexualitate, zoofilie, pedofilie, necrofilie samd?

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)
Casatoriile intre toate sexele sau cat de mare este gradina domnului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto:[b] In politica prostia nu este niciodata un handicap[/b] [b]Unu. [/b] Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la politicienii romani, la biata ... (vezi toată discuția)