avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INDEMNIZATIE DE CRESTERE A COPILULUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INDEMNIZATIE DE CRESTERE A COPILULUI

SUNT INSARCINATA IN 2 LUNI SI FIRMA LA CARE LUCREZ M-A ANUNTAT CA INTRA IN INSOLVENTA.ACTIVITATEA FIRMEI CONTINUA IN ACELASI SEDIU NUMAI DENUMIREA FIRMEI S-A SCHIMBAT......PATRONUL M-A ASIGURAT SA STAU LINISTITA CA VOI BENEFICIA DE INDEMNIZATIA DE LA STAT PT CA EU FIGUREZ CUMVA PE FIRMA VECHE.SE POATE ACEST LUCRU?EU IMI CONTINUI MUNCA LA ACEIASI FIRMA DAR NU AM SEMNAT UN ALT CONTRACT PE FIRMA NOUA. MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 9 Mai 2011
Mergeti sa va dea ceva la mina , un act din care sa rezulte perioada si salariu de la dumnealor pentru orice eventualitate.
Daca firma intra in insolventa, atunci exista posibilitatea concedierii dvs chiar daca sunteti insarcinata ... in acest sens, veti putea intra in somaj si din somaj in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Însărcinată si concediata Marcelamanole Marcelamanole Buna ziua. Tocmai m au sunat de la muncă,si mi sa spus că vom fi concediați toți ptr ca,din cauza virusului nu se mai deschide magazinul unde lucrez,acest ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Slavi88mario Slavi88mario Buna,am un copil de 1 an si 9 luni,pe 1 martie ar trebuii sa ma intorc la locul de munca.Intrebarea mea este...daca sunt insarcinata in momentul in care ar ... (vezi toată discuția)
Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului denyy10 denyy10 Buna ziua! Azi 23.09 am primit decizia de suspendare a ICC,incepand cu data de 11.09,in 2 ani de zile de ce nu mi sa spus ca mi se va suspenda concediul,firma ... (vezi toată discuția)