Bună ziua.
După mai multe încercări,am reusit să aflu că președintele asociației de proprietari
nu este ales legal.Pentru că mi-a fost refuzată cererea (cu confirmare de primire) de
a primii documente ale asociației cu privire la cheltuieli și angajați,după aproape un an și repetate încercări,și la primărie,am reușit să aflu că actualul președinte este în funcție doar pentru că a preluat asociația,cu proces verbal,de la anteriorul preș.
Din anul 2007-conform scriptelor de la primărie-nu s-a ținut nicio Ad.generală;adică nu s-a putut face dovada că adunarea generala (A.G.) a fost convocată legal,nici cea prin care ar fi fost ales.
Pentru că anul trecut,în mai,a fost o adunare la care cenzorul a prezentat și descoperit bani ridicați de preș. din casierie și pentru care nu a depus documente justificative,a fost ales un nr. de trei persoane care să verifice contabilitatea.
A fost confirmată lipsa documentelor pentru banii cheltuiți,s-a descoperit o mărire de salarii fără aprobarea A.G.,se angajază lucrări ce nu au aprobare a A.G.,preș nu are contract de mandat.
Cu toate că anul trecut s-a ținut o A.G.,au fost alegeri,s-a ales alt președinte,cel cu procesul verbal nu vrea să de-a drumul la ciolan.Pentru că Biroul din primărie nu a aplicat nicio contravenție ba,mai mult,a încercat să ne ducă pe o pistă falsă,preș.
și-a făcut propria adunare,conform unui proces verbal,și-a tras comitet,cenzori,în sediul asociației dar,persoanele din p.v. nu recunosc semnăturile;unele sunt chiar rudele preș.autoales.
Pentru mine această stare de fapt este infracțiune.
Dacă la o A.G. reconvocată au fost alegeri și preș.își organizează propria adunare (neanunțată),nerespectând hotărârile celei legale,modificând și datele din pr.verbal legal,unde ar trebui încadrat.
Voi face o plângere la poliție,conform legii au obligația de a aplica și contravenții, dar voi sesiza și infracțiunea deținerii funcției de preș.împotriva prevederilor legale.
Are semnături pe mai multe documente,inclusiv pe chitanțe de achitare a cheltuielilor membrilor asociației.Cum poate rezista un astfel de ins?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns:
IonPopescu-B , utilizator
08:21, 19 Mai 2011