avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avansare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avansare

Buna ziua,

Luna viitore implinesc 3 ani de la angajare.
Am fost incadrat 6 luni pe inginer de sistem debutant iar dupa 6 luni am trecut pe inginer de sistem 3. Imi puteti spune cand as putea fi avansat dupa trei ani de la data angajari sau dupa trei ani de la trecerea de pe debutant pe o treapta superioara.
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:00, 9 Mai 2011
Avansarile n-au treaba cu durata angajarii. Poti fi avansat a doua zi, sau deloc. Daca exista un regulament intern care sa spuna altfel, consultati-l pe acela.
Daca vorbim de sistemul de stat...nu prea se avanseaza de pe o zi pe alta, ci o data la 3 ani, conform defunctei legi 330/2009 si succesoarei ei in drepturi, legea 284/2010. Cei 3 ani se calculeaza de la data ultimei promovari. Asa ca, mai aveti "putintica rabdare":)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trepte de salarizare in 2010 Marcela Crisan Marcela Crisan Lucrez in sistemul bugetar si in luna Aprilie 2010 am implinit 2 ani de la ultima avansare in treapta de salarizare. Intrebarea este: In anul 2010, ... (vezi toată discuția)
Acordarea treptelor la functionarii publici culie marcela culie marcela in 2010 se mai poate obtine o treapta de salarizare cu CALIFICATIVUL EXCEPTIONAL? (vezi toată discuția)
Salariul functionar public iuli_5 iuli_5 Buna ziua! Sunt angajata ca functionar public, inspector gradul principal, clasa 1, treapta 1 de salarizare din anul 2009 - 3 martie. Salariul pe care il ... (vezi toată discuția)