avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Stiti cumva daca ReviSalul cu noile modificari prin Codul muncii, se actualizeaza automat sau trebuie luat programul de la ITM si instalat din nou?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 9 Mai 2011
Buna ziua.
Proiectul de hotarare pentru modificarea Revisal, inca e in discutie. Trebuia sa se discute in sedinta de gunern de martea trecuta, insa probabil din lipsa de timp s-a amanat. Asteptam inca.......... Momentan se merge pe Revisalul existent.
CIUBUC FLORI MIHAELA a scris:

Stiti cumva daca ReviSalul cu noile modificari prin Codul muncii, se actualizeaza automat sau trebuie luat programul de la ITM si instalat din nou?
Multumesc


Nu se actualizeaza automat ... va apare un nou program in care vor fi cuprinse si modificarile aparute in legislatia muncii si care lipseau din programul vechi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul revisal mirio mirio Buna ziua. Imi puneti spune si mie va rog daca a aparut noua forma a REVISAL? Aveti idee cand apare si pana cand trebuie transmise in REVISAL datele noi cerute ... (vezi toată discuția)
Inregistrare salariat in revisal roxannaboc roxannaboc buna ziua , am inregistrat in revisal un angajat .Cum fac sa il sterg de tot ? as vrea sa il adaug din nou (vezi toată discuția)
Ce functie aleg? Vioreld Vioreld buna ziua. vreau sa angajez o persoana pe postul de mecanic (utilaj) cod COR 723107. acest post a aparut o data cu Ordinul nr. 397/451/2008 al ministrului ... (vezi toată discuția)