avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune si vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune si vanzare

Care sunt posibilitatile de a vinde o mostenire (un imobil si un teren aferent)aflata in indiviziune ,daca unul sau mai multi mostenitori se opun acestui lucru /
Cel mai recent răspuns: fdanila , utilizator 15:47, 9 Mai 2011
Faceti succesiunea, partajul succesoral si apoi.
1-poti vinde partea ta din mostenire
2poti intenta proces de iesire din diviziune si daca ceilalti mostenitori nu vor sa se vinda mostenirea trebuie sa-ti plateasca sulta ,care se va stabili in proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces compensare vali_085 vali_085 Buna seara! Detin cota de 5/8 prin contract de vanzare cumparare a unei garsoniere de la nasa mea (cota obtinuta in urma unei succesiuni a sotului nasei ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna popd_ms popd_ms Buna ziua, Am o problema si m-am gandit ca voi gasi cateva idei utile pe acest forum. In urma unei succesiuni, a ramas un imobil/teren aferent/anexe, ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune say say Ce acte presupune iesirea din indiviziune? Care este sediul materiei? Speta este urmatoarea: Bunicul si bunica au avut 2 fii si 2 fiice. Copiii au avut si ei ... (vezi toată discuția)