Buna ziua. Pentru ca SRL-ul infiintat in 2007, cu nici un fel de activitate, mi-a adus numai necazuri (impozit minim, accesorii, etc), iar acum se iveste, la orizont, si semnatura electronica, ma gandesc sa tai raul de la radacina si sa desfiintez firma. Mi se pot comunica pasii ce trebuie facuti pentru aceasta?
Multumesc, A. Lungu
Semnatura electronica va va fi necesara de la 1 iulie doar pentru depunerea declaratiei 112 dar dumnevoastra nu o depuneti pentru ca nu aveti angajati fau alte persoane cu un altfel de contract. Pentru celelalte declaratii(tva si impozit pe profit) nu e obligatorie trimiterea prin internet.
Decizia asociat unic/hotararea adunarii generale a asociatilor cu privire la dizolvarea societatii. Asteptati 30 de zile de la data publicarii in monitorul oficial si puteti depune actele pt. etapa a 2-a de radiere. Actele pt. radiere sunt Certificatul de atestare fiscala ca nu aveti datorii fata de bugetul de stat, bilantul de lichidare, cui original+anexe original+copie monitor oficial.
Dizolvare srl
buniculmiti
Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010.
Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea.
Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a.
ENGFULL
dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura
dizolvare cu lichidare ...... - // -
care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Iesire din firma
Adi75
buna ziua,
1)se dau urmatoarele informatii:
- SRL cu asociat unic
- in patrimoniul societatii se gaseste un spatiu comercial(inchiriat unei alte societati). ... (vezi toată discuția)