Am primit prin posta un proces verbal de contraventie prin care cei de la CNADR m-au amendat ca nu aveam rovineta. Procesul verbal a fost comunicat prin afisare la domiciliu. Fiind plecat in deplasare (aproximativ 2 luni) nu aveam cum sa contest acel P-V. Mentionez ca am toate dovezile sa demonstrez ca am avut rovinieta la acea data.
Practic vreau sa contest procesul verbal pe fond, sa nu ma leg de cele 15 zile...exista oare vreo posibilitate legala? daca da, as aprecia daca mi-ati face referire la vreo lege.
trebuie mai intai sa va repuneti in termenul de contestatie si dupa aceea sa va judecati pe fond.. aratati motivele ce v au impiedicat sa luati cunostinta de procesul verbal de amenda contraventionala
Si eu am primit pv pt. rovinieta .Am primit adresa de 3 ori,din 2 in 2 saptamani.Dar daca ati platit rovinieta inainte de data cind scrie pe pv ca nu aveati rovinieta ,dati telefon la nr din stg. sus si vorbiti cu cei ce au trimis pv.Numai daca nu lamuriti problema incepeti proces !
Degeaba lamuresc problema, procesele verbale se anuleaza numai in instanta.
Ce daca isi cer ei scuze... alt proces verbal pe storno la amenda nu o sa imi trimita.
Amenda rovinieta
oitaus78
Am primit procesul verbal sa platesc amenda 125RON pentru ca am circulat fara vignieta. Problema este ca a ajuns la mine in 4 luni si 2 zile (data postei) / 4 ... (vezi toată discuția)