avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament ipotecat



am un apartament de 15 ani pe care il detin caruia i-am facut cadastru si cartea funciara pt al putea vinde.eu sunt al 4 propietar care am cumparat, cand mi-au sosit actele acum cateva zile (cadastru,cartea funciara)am descoperit ca apartamentul este sau a fost ipotecat lucru pe care nu il stiam, din ce reiese din actele respective el a fost ipotecat in decembrie si in ianuarie eu l-am cumparat fara preluare de ipoteca sau ceva de genul acesta.a fost ipotecat la banca religiilor care din ce am auzit a dar faliment,nimeni nu stie nimic.
unde as putea sa aflu mai multe?ce ar trebui sa fac ca sa aflu mai muilte si sa rezolv acest mister.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:02, 9 Mai 2011
Solicitati un extras de carte funciara pentru a vedea daca in prezent imobilul este ipotecat. In cazul in care este ipotecat, in extras este trecut si actul in baza caruia a fost constituita ipoteca. De la Oficiul de Cadastru puteti solicita o copie a acestui act.
Daca in prezent imobilul este ipotecat in favoarea Bancii Internationale a Religiilor, puteti afla de la Tribunalul Bucuresti - Sectia a VII a Comerciala in ce stadiu se afla procedura de faliment a acestei banci.
Mergeti la un cabinet de avocat cu actele si veti gasi solutia.
inainte sa cumparati notarul nu a solicitat un extras de carte funciara pt imobilul pe care l-ati cumparat? era notarul cunoscut de vanzatorul casei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica gipsy097 gipsy097 Buna ziua! as dori sa aflu in ce stadiu se afla dosarul de executare silita a unei persoane fizice , in conditiile in care pe bunul imobil s-a pus ... (vezi toată discuția)