avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un salariat aflat in concediu de crestere a copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariat aflat in concediu de crestere a copilului se poate angaja, part-time, la o alta societate?

societatea la care lucrez doreste sa angajeze pe cineva care, momentan se afla in concediu de crestere a copilului. contractul de munca ar fi part-time. ce se intampla cu indemnizatia de la primarie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 9 Mai 2011
Daca angajeaza o persoana aflata in CCC, stunci plata indemnizatiei pentru CCC se va suspenda.
Pe perioada CCC nu se pot obtine venituri profesionale impozabile decat daca se suspenda indemnizatia pentru CCC.
Care este nasterii copilului ? ... intrucat trebuie sa stim care dintre cele doua acte normative va sunt aplicabile , OUG nr.148/2005 sau OUG nr.111/2010?
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului mikiss15 mikiss15 Buna ziua.beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului si de curand mi-am gasit un loc de munca part-time.intrebarea mea este urmatoarea.in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Contract civil oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca din martie anul trecut. Din luna noiembrie lucrez part time la o firma cu contract civil perioada ... (vezi toată discuția)
Poate intra tatal in ccc? dan_co dan_co Buna ziua! Sotia mea se afla in concediu de crestere a celui de-al doilea copil, nascut inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani. Avand in vedere ca al ... (vezi toată discuția)