avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua.beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului si de curand mi-am gasit un loc de munca part-time.intrebarea mea este urmatoarea.in cazul in care as lucra part time imi afecteaza in vreun fel indemnizatia de crestere a copilului?locul de munca ar presupune un numar de 88 de ore lunar.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 16 Ianuarie 2012
Din pacate conform OUG 111/2010 vi se va suspenda plata indemnizatiei in cazul in care copilul nu a implinit 1 an
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
leuca_luminita, utilizator
Copilul are un an si sase luni si as mai avea inca sase luni de cic.in situatia aceasta as putea sa muncesc?
In ce baza beneficiati de indemnizatia pentru CCC? ... in baza OUG nr.148/2005 sau a OUG nr.111/2010?

Banuiesc ca in baza OUG nr.148/2005 , dupa varsta copilului ... in acest sens, potrivit art.12 (2) din acest act normativ, plata indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2, se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara cumulata cu indemnizatia cic? gelula gelula Buna seara, Poate cineva sa-mi dea un sfat juridic cat se poate de repede la urmatoarea speta : sunt pensionar militar - am fost disponibilizat in baza O. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mona_lisa mona_lisa Buna ziua! In conditiile in care la momentul actual sunt in concediu de crestere a copilului, daca deschid o firma imi poate fi afectata indemnizatia? (vezi toată discuția)
Incetare contract in perioada concediului pentru crestere copil victoritina victoritina Buna ziua. Sunt in concediu pentru cresterea copilului incepand cu luna februarie 2011. As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca doresc incetarea ... (vezi toată discuția)