avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC - ce suma primesc daca incep serviciul mai devreme?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC - ce suma primesc daca incep serviciul mai devreme?

1.Sunt in concediu de crestere a copilului din 2010.
ce stimulent primesc lunar daca ma intorc la serviciu?

2.Daca incep serviciul si vreau sa renunt ma pot intoarce la concediu de crestere al copilului?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:48, 9 Mai 2011
1. Deoarece copilul este nascut inainte de 01.01.2011 veti primi un stimulent de 100 lei lunar pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
2. Puteti sa reintrati in CCC. Nu mai faceti alt dosar deoarece indemnizatia pentru CCC se reia dupa ce a fost suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Ccc 2 ani, intoarcerea la locul de munca? roxana_pop12 roxana_pop12 Buna ziua. Se poate sa ma intorc la locul de munca, daca am optat pt ccc 2 ani? Daca da, se primeste acel stimulent de 500 lei? multultumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Ciprian RAFAEL Ciprian RAFAEL Buna ziua! In primul rand vreau sa incep prin a multumi ca m-ati acceptat in randul utilizatorilor deoarece sunt nou , consider ca faceti o treaba ... (vezi toată discuția)