avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... apartament cumparat pe agentie imobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

apartament cumparat pe agentie imobiliara

sint in discutie pentru a cumpara un apartament -din pacate- prin agentie imobiliara. am vazut locatia si am fost de acord sa o cumpar. dar ei m-au pus sa semnez pe o conventie dupa ce am vazut locatia. ce se intimpla daca nu le dau nici un ban avind in vedere ca la numele adresei e taiat numele strazii si scris deasupra strada corecta.? eu am semnat in dreptul adresei dar nu si la modificare. e posibil ca si numarul apartamentuli sa fie scris gresit. pot cistiga procesul daca sint dat in judecata pentru ca nu vreaqu sa le dau bani??
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
lucianbc, utilizator
Cel mai recent răspuns: cornelia05 , utilizator 23:14, 30 Mai 2011
Cititi cu atentie conventia, conteaza daca ati cunoscut ce scria in conventie cand ati semnat. Si se pare ca stiati ca le datorati comisionul daca veti cumpara, asa ca nu prea aveti ce face. Daca semna altcineva, era ok.
In tara asta asa de civilizata , nu stiti ca orice serviciu se plateste? Dv. mergeti la serviciu fara salariu? Halal cetateni!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare la un contract pe agentie imobiliara lucianbc lucianbc sint in discutie pentru a cumpara un apartament -din pacate- prin agentie imobiliara. am vazut locatia si am fost de acord sa o cumpar. dar ei m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de contract de intermediere cumparare artstma artstma Buna ziua, am si eu o intrebare legata de titlul subiectului, insa inainte sa va povestesc putin cum am ajuns aici. Acu 2 luni am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita o copie a fișei de vizionare de la o agenție imobiliară? ggicu ggicu Bună ziua, Am vizionat niște aprtamente cu o agenție imobiliară dar nu am primit decât o copie a contractului nu și a fișei de vizionare. Am cerut o ... (vezi toată discuția)