Am vrut sa ajut pe cineva, si la sfatul lui ( adica cel pe care am dorit sa-l ajut) si a ofiterului de credit am facut o adeverinta de salar dupa cum mi-au spus ei. Persoana nu avea carte de munca nici la firma mea nici in alta parte. Dosarul a fost respins deoarece au verificat la ITM daca este inregistrat. Nu era. Problema este ca am credite luate in mod corect de la alta banca ( utilaj, fond de marfuri) . Pot fi afectat de acest incident?
ITM-ul constata si sanctioneaza munca la negru, in urma unei sesizari sau chiar din oficiu in cazul unor controale inopinante.
Respingerea dosarului de credit nu va afecteaza cu nimic pe dvs , nu veti aparea in nicio baza comuna de date.
Credit
nzg
Buna ziua . Vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare: vreau sa iau un credit prin prima casa am toata documentatia am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca
rhearheea
am depus un dosar de credit la o banca.dupa ce se face confirmarea la societate (mi-a spus contabila ca au sunat si au intrebat de cand sunt angajata si ... (vezi toată discuția)