avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-au fost retinute documentele masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-au fost retinute documentele masinii

buna seara
Pe data de 4 martie mi sa retinut documentele masini si permisu, pentru conducerea unui autovehicul neimatriculat. Dupa 2 saptamini am fost chemat la post pt a da declaratie dupa care mi sa comunicat ca in zilele urmatoare voi fi chemat la procuratura pentru rezultatul final. Problema este ca a trecut atata timp si nu am primit niciun raspuns.trebuie sa zic ca cel care mia retinut actele e din sat cu mine si nu prea ma vede cu ochi buni. eu zic ca el nu a trimes inca dosaru la procuratura doar sa ma tina fara permis.ce sa fac?cum sa verific daca a trimis sau nu dosaru?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:49, 10 Mai 2011
mergeti la parchet si interesati-va
crisv a scris:

mergeti la parchet si interesati-va

as putea sa sun?
n-o sa va dea nimeni relatii prin telefon
Ati comis o infractiune si stiti asta. Este deschis probabil un dosar penal. Nu veti rezolva nimic prin telefon. mergeti la parchet si interesati-va apoi mai anuntati-ne pe forum.
Mergeti cu un memoriu in audienta la primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penala , prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor si sa se dispuna si urgentarea finalizarii urmaririi penale.
Daca nu aveti antecedente penale si ati recunoscut fapta , este posibil ca sa vi se aplice amenda procuorului , conform art.18/1 c.pen , in functie si de circumstantele in care ati comis fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana primesc rezolutia? nedelcu catalin nedelcu catalin buna ziua as vrea sa stiu si yo cat dureaza pana i-mi trimete rezolutia la un dosar in care am avut accident care sa produs cu victima(ranire). aq dosaru meu e ... (vezi toată discuția)
Ptr recuperarea permisului de conducere cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul ... (vezi toată discuția)
Termen de emitere a rezolutiei ermi ermi exista in lege termen de eliberare a rezolutiei intrun caz penal-vatamare corporala din culpa- (recomandare de la politie cu NUP, partile implicate sunt ... (vezi toată discuția)