avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea in munca! Lipsa fisa post!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea in munca! Lipsa fisa post!

M am angajat cu putin timp in urma la o firma pentru un job ,si din pacate acolo sunt pus sa fac altceva decat jobul pentru care optasem,precizez ca nu mi s a spus ca o sa fac altceva la actualul loc de munca.Angajatorul a spus ca trebui sa astept cel putin 6 luni pentru a mi ocupa postul respectiv.Unde ma pot adresa pentru clarificarea situatie,sau daca exista ceva? Va multumesc!
ar fi o idee sa sunati la ITM pentru putina consiliere aplicata ( atentie ce vi se va raspunde...ca e orientativ, dar in sensul ca o sa va nasca si maimulte intrebari - la care veti cere raspunsuri)

faceti o reclamatie scrisa la ITM.... despre verificarea de rutina a formele dvs legale ,fisa postului daca e intocmita sa le verifice.. si mentionati ca numele dvs sa fie strict confidential. ( in mod normal oricum ar trebui sa fie)

eu am fost in situatia in care nu imi cunosteam fisa postului special ca sa muncesc mai mult pe langa( nici nu era facuta, si nici nu au vrut sa mi-o dea, deci nici sa o faca.) intai cereti fisa postului sa o cititi atent, apoi.. daca nu v-o da, vezi pct 2.....vedeti dvs.. ordinea. La smecheria "si altele" din fisa postului.....din pacate poate sa intre orice.....puteti refuza sa semnati "si altele" conform calificarii profesionale,sa stearga "si altele" altfel nu semnati, avand in vedere ca si el v=a dus cu vorba....ca face una si a facut altfel.

Faptul ca am o calificare profesionala, se interpreteaza la "si altele" ca poate sa ma puna sa si matur 8 ore pe zi? ca nu are ce sa imi dea altceva de lucru sauuu.... si altele potrivit calificarilor ?

cred ca ar trebui sa faceti direct in scris.. deoarece obrazul este grros... si sa nu atrageti atentia...ca tot dvs ati cerut fisa postului...

intradevar ar tr sa fiti multumit ca aveti job... restul sunt deciziile dvs
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului Tania2009 Tania2009 Buna ziua! Ieri mi-am luat \"inima-n dintzi\" si am cerut in scris fisa postului.Desigur ca s-au straduit sa ma determine sa nu mi-o inregistrez, dar in cele ... (vezi toată discuția)
Ma pus sa semnez un act aditional prin care ma dau afara de la job rog un raspuns urgent panait3 panait3 Buna seara, Sunt angajat intr-o multinationala din luna noiembrie 2010 si mi-am desfasurat activitatea timp de 4 luni pe un post de birou program de zi, mai ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu un angajator abuziv FeelLikeANut FeelLikeANut Pe scurt: - la nici o saptamana dupa angajare, am fost anuntat ca am fost trecut in somaj tehnic (eu si inca alti cativa colegi noi) pentru ca asa mai face ... (vezi toată discuția)