avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare intreprindere individuala

vreau sa-mi infiintez o II si am nevoie de un ghid complet, cum am gasit pe FORUM legat de infiintarea unui PFA. Se poate ?
care e diferenta intre PFA si II ?
va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile d-voastra
O ZI BUNA
Cel mai recent răspuns: oana76 , utilizator 16:21, 10 Mai 2011
Un ghid complet il gasiti si la registrul comertului unde trebuie sa faceti in primul rand o rezervare de denumire si unde veti primi un fluturas cu toate documentele necesare de care aveti nevoie pentru infiintarea acestuia si alte informatii suplimentare de care aveti nevoie. Totodata, pe pagina www.onrc.ro in partea stanga se afla o rubrica intitulata FORMALITATI. Dati click pe ea si veti afla tot ce va intereseaza. Diferenta dintre PFA si II ar fi ca la II mai puteti si angaja pe cand la PFA nu.
aveti nevoie conform ONRC de :-sediul profesional, Extras de carte funciara nu mai vechi de 30 de zile,acord locatari/proprietari, acte privind sediul profesional: contract decomodat, contract de inchiriere, donatie., copii acte de calificare, studii conform caen ales.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
oana76, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala - acte necesare dupa rezervare nume; caen - comercializare ambalaje aiten27 aiten27 Buna ziua. Azi am facut rezervarea de nume pentru o intreprindere induviduala. As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare in continuare si unde inchei ... (vezi toată discuția)
Infintare agentie matrimoniala barabancea barabancea Buna ziua, trebuie sa infintez o agentie matrimoniala pentru a face ceva asemanator cu http://www.singlebell.net eu o sa cer bani pentru inregistrare as ... (vezi toată discuția)
Asociatie versus fundatie strelitia strelitia Ce este mai convenabil ASOCIATIE SAU FUNDATIE. Care este DIFERENTA dintre ele? Sunt coduri CAEN pt ele? Actul constitutiv este facut tot de ONRC cum este ... (vezi toată discuția)