Buna ziua. Azi am facut rezervarea de nume pentru o intreprindere induviduala. As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare in continuare si unde inchei contractul de comodat si ce taxe mai trebuie sa platesc. Va rog ajutatima. #-o#-o#-o
Pe pagina registrului comertului onrc.ro gasiti in partea stanga o rubrica numita formalitati, dati click pe ea si o sa va apara ceea ce va intereseaza.In plus, sa va uitati printre actele primite de la registru s-ar putea sa aveti un fluturas cu documentele care va sunt necesare.
nu am primit decat doua formulare si asta dupa ce am facut rezervarea de nume. Acum am alta problema nu stiu ce cod caen sa trec pentru a putea desfasura activitatea de comert - mai exact vanzare ambalaje plastice. As dori sa stiu ce cod caen sa trec fara a mai face acel cusr care te cost cat toate actele la un loc.
Infiintare firma
ovis2006
Vreau sa deschid o firma de transport care sa cuprinda 2 angajati (tatal meu si mama mea) si eu sa fiu administrator ,Srl este cea mai buna varianta?Cum ... (vezi toată discuția)
Scola de limbi straine
lidiaP
As dori sa deschid o scoala de limbi straine intr-un orasel in care inca nu exista asa ceva,insa nu stiu ce trebuie sa fac in acest sens! Daca stiti, v-as ruga ... (vezi toată discuția)