avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

pensie anticipata daca tatal meu are o varsta de 55 ani si o contributie de 34 de ani cotizati poate beneficia de pensie anticipata partiala?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:54, 10 Mai 2011
Limita de varsta la 65 de ani.Anticipat sau anticipat partial la 60 de ani.Pentru anticipat conditia de stagiu este de 43 de ani,fara stagiu asimilat.Conditia de stagiu pentru anticipat partial este de 35 de ani,fara stagiu asimilat.

Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta declaratii declaratii un salariat nascut in 1953 mai cu un stagiu de cotizare de 42 ani poate beneficia de pensie la limita de varsta? (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie laura12345 laura12345 Buna ziua, Tatal meu este nascut in luna oct 1955 si are 35 de ani vechime. Va rog sa imi specificati camd anume se poate pensiona anticipat si la limita de ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta buiavasi buiavasi un barbat nascut in ian 1951 cu o vechime de peste 40 ani se poate pensiona pt lim. varsta in conditiile legii 263? multumesc (vezi toată discuția)