avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata cheltuielilor de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata cheltuielilor de judecata

in cazul in care esti obligat la plata cheltuielilor de judecata la finele unui proces trebuie achitata suma integral intr-o singura transa sau se poate si esalonat ?
Acest lucru se poate daca ai cerut diminuarea cheltuielilor?
in cazul in care trebuie sa platesti o singura data in cat timp se face plata?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 11:20, 10 Mai 2011
Daca nu aveti un termen de plata ,va trebui sa achitati de la momentul ramnerii definitive si irevocabile a hotararii, fie de buna voie fie silit.Termenul de prescriptie este de 3 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari asociatie locatari cipris_90 cipris_90 Buna ziua cazul meu e complicat...am avut penalizari insemnand din anul 1990 pana in 2006 de 2115 lei dupa care au crescut din 2006 pana in 2008 la 2319 lei am ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa si cheltuieli de judecata ContSters178344 ContSters178344 Buna ziua! In cat timp se pot achita cheltuielile de judecata si amenda administrativa in urma unui proces pierdut? Multumesc (vezi toată discuția)
Cheltuielli de judecata vasilepop vasilepop acum 2 ani am fost dat in judecata ,nu am primit nici o hotarare judecatoreasca.acum am aflat ca s a judecat cazul meu si ca trebuia sa platesc suma x .. ... (vezi toată discuția)