avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat ma costa cartea de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat ma costa cartea de munca?

buna ziua,

intrebarea mea este: daca nu sunt agajata dar am carte de munca si vreau sa imi platesc singura totul cat m-ar costa? se poate sa imi platesc singura...pt a avea asigurare de sanatate si vechime in munca..

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 10:06, 10 Mai 2011
Buna ziua.
la pensii: Indiferent de condiţiile de muncă (normale, deosebite sau speciale), contribuţia asiguratului este aceeaşi 10,5%). Doar în cazul contribuabililor care au declaraţie sau contract de asigurare, cota de contribuţie este de 31.3%, ei neavând practic un angajator.

la sanatate este 5.5% din 670 lei .
multumesc
Ati avut carte de munca undeva, va intreb deoarece stiam ca la sanatate trebuie sa aveti platit ultimii 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatii bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema; De un an de zile nu lucrez si as dorii sa stiu cum pot sa-mi platesc cotizatiile catre stat (CAS, ... (vezi toată discuția)
Impozite pfa tataruanca tataruanca buna seara,mi-am infiintat de ceva timp pfa si vroiam sa stiu care sunt darile la stat ce trebuie platite pt a beneficia de prenatal sau indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Srl-d taxe si impozite ? zpk zpk Buna seara, ce taxe si impozite trebuie sa platesc pentru un angajat daca imi deschid un srl d? Multumesc !:sorry: (vezi toată discuția)