avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incadrare in functie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incadrare in functie

Buna ziua , intrebarea mea este legata de incadrarea in functie a unui agajat care are diploma de master (Managementul Proiectelor de Afaceri- cealalata diploma este de Medic-Fac de Medicina ) , iar eu , ca si angajator ,l-am angajat pe functia SEF SERVICIU COMERCIAL( aprovizionare cu materii prime a punctelor de lucru). Cum voi considera incadrarea : calificat-cu sal 840 sau cu studii superioare 1400???Exista corelare intre diploma de master si incadrarea mai sus mentionata?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii filus_64 filus_64 Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent ... (vezi toată discuția)
Master / functionar public adi1 adi1 as vrea sa stiu daca am o facultate de 5 ani in domeniul agricol si un master in drept penal , pot sa concurez pentru un post de director sau sef serviciu, ... (vezi toată discuția)
Functia de director presupune studii superioare si salariul aferent? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa ma ajutati in aceasta problema: am un angajat pe functia de asistent manager si as dori sa il trec pe functia de director general,director ... (vezi toată discuția)