Buna ziua,as dori sa ma ajutati in aceasta problema: am un angajat pe functia de asistent manager si as dori sa il trec pe functia de director general,director vanzari etc...,intrebarea mea este daca il pot trece pe aceasta functie de director, dar salariul sa ramana tot 804 lei (cat avea incadrarea ca asistent manager si daca acesta are Masteratul in Managementul institutiilor publice) trebuie neaparat studii superioare? .Va multumesc
acest post presupune sa ai studii superioare. in cazul directorului pe care il veti numi, acesta se incadreaza. referitor la sal, acesta trebuie sa fie minim sal minim pe economie. numai e obligatoriu sa-l treceti conform studiilor superioare. totusi, va recomand sa-l faceti la 1000 lei. sa treci de la as manager la director si sa ramai la acelasi sal nu prea e bine.
Nu va obliga nimeni sa-i faceti si modificare de salariu, atat timp cat in sectorul privat angajatorul nu mai este obligat sa foloseasca coeficienti de ierarhizare decat daca acestia sunt prevazuti in ccm aplicabil acestuia sau in reg.intern .
In practica, odata cu modificarea functiei se modifica si salariul .. in speta, ar putea fi vorba despre o promovare de la asistent manager la director ...
1.Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat,dvs.ii veti propune 804lei,ramane ca si angajatul sa accepte,in conditiile in care doriti o [promovare in fapt a acestuia,ce implica si o crestere a gradului de complexitate si responsabilitate a noii functii...
2."si daca acesta are Masteratul in Managementul institutiilor publice) trebuie neaparat studii superioare?"
Absolventul de master este un absolvent de studii superioare,indiferent de domeniul de specializare in care a obtinut diploma de master,asa incat angajatul dvs.are aceste studii.
Nivel salariu
Vioreld
Buna ziua. Am un salariat cu studii medii, dar care o calificare de manager proiect (facuta acum cativa ani). Pt aceasta functie sunt necesare studii ... (vezi toată discuția)