avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Adresa de la asigurator
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Adresa de la asigurator

Am fost la judecatorie unde am un proces cu politia romana pt un accident la care am fost gasit vinovat desi nu sunt si Doamna Judecator mi-a spus sa aduc la dosar o adresa de la asigurator....cine imi poate zice si mie ce inseamna asta...?
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
in7heaven, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:51, 16 Mai 2011
V-a spus sa aduceti o adresa dar ce trebuie sa cuprinda acea adresa si la ce sa se refere?
din pacate nu mai stiu decat ca a zis ....ca adresa de la asigurator [EDITAT] nu exista la dosar...si altceva nu mai tin minte
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Va duceti in arhiva instantei si solicitati dosarul. In incheierea de sedinta veti citi tot ce trebuie sa cuprinda adresa de la asigurator. Puteti sa faceti si o copie a incheierii de sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare deces ~1940 cris_drg cris_drg Am nevoie de un pic de ajutor, probabil legat de proceduri de urmat. Vreau sa ajut o persoana foarte in varsta care nu prea se descurca. Ce stiu eu despre ... (vezi toată discuția)
Accident auto,probleme cu asigurarea georgianbuzau georgianbuzau Am fost implicat intr-un accident auto cu alta masina.soferul respectiv nu a vrut sa ne intelegem pe cale amiabila si am mers la politie,acolo el a fost gasit ... (vezi toată discuția)
Citatie - calitate de intervenient alexandergeo85 alexandergeo85 Am primit o citatie, emisa la 04.02.2014 din partea Judecatoriei sectorului 3 Bucuresti,in data de 15.02.2014 in care sunt chemat la data de 21.03.2014 in ... (vezi toată discuția)