avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200

Daca veniturile obtinute in baza unui contract de drepturi autor sau contract civil au fost impoitate la sursa cu 16%,persoana respectiva mai trebuie sa depuna declaratia 200?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:02, 10 Mai 2011
Eu zic ca da. Până pe 16 mai depuneţi Declaraţia privind veniturile realizate în România Formularul 200. Până atunci, solicitaţi plătitorului de venit să vă dea o adeverinţă, pentru a şti cât v-a reţinut ca plată anticipată în contul impozitului anual.

Depuneti declaratia pana pe 16 mai. In toamna nu veti mai avea nimic de plata suplimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca... Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In baza unui contract de autor(pe o perioada de 7luni)un artist strain a prestat in cadrul unei institutii publice de cultura.In baza contractului ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratie 200 pentru agentii de asigurari george-neagu george-neagu Am incheiat polite de asigurare pe baza unui contract de mandat in luna decembrie 2010, am primit comisionul datorat in luna ianuarie 2011. Acum , pana la 16 ... (vezi toată discuția)