avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registrul de evidenta a salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registrul de evidenta a salariatilor

s-a discutat in sedinta de guvern de miercurea trecuta HG privind RGES? si daca da, ce COD CAEN trebuie sa aiba firmele care vor transmite registrul general de evidenta a salariatilor?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:08, 10 Mai 2011
Din cate stiu eu, nu au mai avut timp si s-a reprogramat discutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal violeta54 violeta54 Buna seara Firma de evidenta contabila poate sa faca contract de prestari servicii cu alte societati ptr. depunere REVISAL. Am o angajata care este Inspector ... (vezi toată discuția)
Revisal itmb chitu_ioana_ionica chitu_ioana_ionica DACA AM DUS REVISALUL LA ITMB IN 2009 ACUM TREBUIE SA-L DUC IAR???AVAND CONTRACT DE MUNCA PE O PERIOADA NEDETERMINATA INREGISTRAT LA ITMB DIN APRILIE 2010 ??? (vezi toată discuția)
Inregistrare itm iudith2000 iudith2000 Buna ziua!Sunt o firma de contabilitate cu codul CAEN 6912.Pentru a ne inregistra la ITM ca prestator de servicii pentru transmitere revisal,pentru clientii ... (vezi toată discuția)