avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal itmb
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal itmb

DACA AM DUS REVISALUL LA ITMB IN 2009 ACUM TREBUIE SA-L DUC IAR???AVAND CONTRACT DE MUNCA PE O PERIOADA NEDETERMINATA INREGISTRAT LA ITMB DIN APRILIE 2010 ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 7 Noiembrie 2011
Da, trebuie sa duceti ReviSal-ul nou chiar daca nu sunt modificari.
Guvernul a prelungit termenul pana la care firmele pot inscrie sau actualiza datele in Registrul General de Evidenta a Salariatilor (REVISAL) pana la data de 15 decembrie 2011.
Este si un articol pe aceasta tema aici:

www.avocatnet.ro/content/art...

Poate mi-a scapat mie, dar HG respectiva inca nu s-a publicat in MO.
H.G. nu a fost publicata inca in M.O., dar a fost aprobata de Guvern in sedinta din 2 noiembrie 2011.
Oricum, HG va intra in vigoare de la data publicarii ei in Monitorul Oficial .. pana atunci cei care transmit REVISAL-ul in varianta noua (pentru prima data) in aceasta perioada sunt in culpa si pot fi sanctionati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Anexa hg nr. 400/2001 costpusa costpusa Stimate Doamne/Stimati Domni, Va rog respectuos sa-mi trimiteti pe adresa de e-mail cost.pusa@yahoo.com sau carmen.cost@almaviva.ro Anexa publicata in M.O. ... (vezi toată discuția)
Ordinul mmfps nr. 1418/2010 mai este in vigoare in prezent sau nu? moose007 moose007 Va rog sa-mi spuneti daca Ordinul MMFPS nr. 1418/2010 (privind procedura de incadrare in grade de invaliditate in vederea inscrierii la pensia de invaliditate) ... (vezi toată discuția)