avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reglementarea esalonarilor la plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reglementarea esalonarilor la plata

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu modelul cererii de esalonare la plata, pt. ca la unitatea fiscala de care apartinem suntem singurii care dorim asa ceva si sa- spuneti ce inseamna ,,mentiuni referitoare la esalonarile de plata".
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 07:29, 11 Mai 2011
nu sunteti singurii care doriti asa ceva... mai e unu'(1) in dolj:stunned:

...Executivul se asŸtepta ca firmele cu probleme temporare de lichiditati saƒ dea fuga:)) la Finante ca saƒ cearaƒ eaŸalonarea datoriilor...
da' n-a nimerit-o ... nici n-avea cumB-)

mai asteptati (cred ca mult si bine) sa mai ceara cativa... sa vedem atunci ce si cum...
or modifica-o (ordonanta)... ca asa cum e acum valoarea ei este practic 0(ZERO)!!!

Doar o firma a cerut eşalonarea datoriilor

[ link extern ]

Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de acordare a esalonarii la plata Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Cerere de acordare a esalonarii la plata[/b] Am nevoie de un model pentru Finante de cerere de acordare a esalonarii la plata conform O.U.G.NR 29/2011 ... (vezi toată discuția)
Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)