avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitati cu functia de politist
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitati cu functia de politist

Sunt functionar public cu statut special si detin 4 ha de teren.Pot sa ma asociez cu mai multe persoane intr-o asociatie cu scop lucrativ ,non profit avand calitatea de membru?
Puteti gasi raspunsul in Sectiunea a 5-a (art. 94-98) din Legea 161/2003
privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

Daca apreciati folositoare indrumarea, puteti sa-mi multumiti.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2011
ContSters193759, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politica si functionarii publici AlinMandrica AlinMandrica Buna ziua. Un functionar public are dreptul de a fi inscris intr-un partid politic? Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Un functionar public - salariat inginer agronom al unei directii judetene pentru agricultura poate avea o asociatie familiala? cristina/BZ cristina/BZ Un salariat inginer agronom al unei Directii Judetene pentru Agricultura poate sa se asocieze familial pentru comercializarea de produse fito-sanitare? Am o ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate administrator asociatie de proprietari-inspector primarie ContSters122612 ContSters122612 Un angajat/inspector al Serviciului de Sprijinire si Indrumare a Asociatiilor de Proprietari din cadrul Primariei poate fi si administrator al unei (sau mai ... (vezi toată discuția)