Buna ziua,am fost imprumutata de catre o persoana cu o suma de bani pe care nu am reusit sa'i restitiu.persoana respectiva ma dat in judecata venind cu martori mincinosi.Ce ar putea sa mi se intample?
Ca sa intelegem, recunoasteti ca ati imprumutat niste bani si ca nu ati reusit sa-i restituiti. Persoana respectiva va da acum in judecata si vine cu martori mincinosi. De ce sunt martorii mincinosi? Cu privire la ce mint ei de vreme ce chiar d-voastra recunoasteti ca ati luat si nu ati mai dat?
cand mi'a dat banii nu am fost decat noi 2,iar in dosar a declarat ca mi'a dat bani ca sa'i aduc o masina din Germania,ca eu m'as ocupa cu asa ceva si cei 2 martori ar fi fost de fata.
Ce sa se intample.... instanta va va obliga sa restituiti banii+dobanda+cheltuieli de judecata si executare. B-)
Era mai simplu sa ii returnati la termen.
Faptul ca ati fost doar dv si cel care v-a imprumutat inseamana ca... ati primit banii.. Martorii or fi mincinosi (doar in sensul ca nu au fost prezenti cand ati primit banii dar, poate, stiau ca veti primi acesti bani - din discutii)... dar datoria dv exista - se intelege clar aici... si, probabil, a fost inteleasa si de altii...
Ideea ar fi ca cel care v-a imprumutat trebuie sa aiba un act care sa dovedeasca faptul ca v-a dat banii respectivi... Dar, chiar daca nu are acel act, exista posibilitatea sa arate ca nu a cerut un act sub semnatura deoarece va considera prieten si avea incredere in dv...
Are sanse de castig in instanta.