avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj vanzare apartament

Am gasit o persoana care sa cumpere jumatate de apartament cu acte , iar banii sa ii dau fostului sot reprezentand jumatatea lui, asta ca sa mai pot ramane eu aici in jumatatea mea cu copiii , o perioada mai lunga pentru a-mi gasi intre timp un loc unde sa ne mutam. Apartamentul nu are intabulare , sunt datorii la incalzire . As vrea sa stiu daca se poate face asa o vanzare cu un act de mana la notar cu acordul partilor la un pret stabilit de noi. Daca se poate ca prin acest act , dupa ce ia banii fostul sot sa rezulte clar ca renunta la jumatatea lui si intabularea , cadastrul si datoriile sa le rezolv dupa aceea ? Si daca aveti idee ce taxe mai trebuie platite in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:55, 10 Mai 2011
daca gasiti notar care sa va faca un asa act e Ok.. daca nu, mergeti la un avocat de incredere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de o proprietate inutila? va rog sa ma ajutati cu un ... MC-V MC-V Cum scap de o proprietate inutila? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Eu am o locuinta care este proprietatea mea, dar pe care, din pacate, nu o pot intabula, ... (vezi toată discuția)
Urgent- acte necesare precontract vanzare cumparare! multumesc cristeo cristeo Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui precontract de vanzare cumparare? Vreau sa cumpar o garsoniera, proprietarul are un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Solicitare de cadastru si intabulare DW DW Buna ziua, Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu ... (vezi toată discuția)