avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Actul de abdicare a regelui Mihai e NUL! Traiasca ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Actul de abdicare a regelui Mihai e NUL! Traiasca regele!

[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ] /

Dupa cum dovedesc aceste site-uri este clar ca actul de abdicare fortata a regelui Mihai e NUL.
Oare de ce nu putem reveni la monarhie?
Apoi mai am o intrebare. Noi poporul, noi forumistii de pe acest forum ne-am putea uni intr-un ONG care ar avea scopul sa dea in judecata acel act al abdicarii fortate ca instanta de judecata sa declare acel act NUL si sa reinstaureze monarhia?

Daca ne-am putea uni intr-un ONG sincer eu as baga ceva bani in acest ONG. Pentru a strange bani pentru a porni procesul.

Am mai gasit 2 link-uri ce demonsreaza ca actul abdicarii e NUL.
[ link extern ]
[ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: razerul , utilizator 13:47, 29 Martie 2020
Distinse domnule avocat spuneti ca actul de abdicare al Regelui Mihai este nul pentru ca a fost dat cu incalcarea legilor existente la aceea data .la ce legi va referiti dezvoltati putin ca e interesant ce spuneti si in al doilea rand rog deasemeni sa dezvoltati putin si aceasta frumoasa afirmatie a domniei voastre pe marginea actului de abdicare al Regelui Mihai potrivit caruia ati mai spus asa ulterior aceasta nulitate a fost acoperita prin modificarea constitutiei ce a transformat statul roman din regat in republica.
Fara a apela la nostalgii sau critici in ambele sensuri, a gestului de abdicare a fostului rege, a actiunii comuniste de la acea data. Regele, avea optiunea refuzului si plecarii in exil situatie in care dupa decembrie 1989, reantors in tara (chiar si dupa ... (2, 3, ,4, 5 ani), si fara actiuni in instanta era "legal era regele Romaniei !!!. Existenta unei "eventuale intelegeri si despagubiri intre fostul rege si comunisti" privind despagubirea sunt aruncare in presa "alambicat" pentru a produce ori valva ori scoaterea din culpa a fostului rege sau culpabilizarea comunistilor din acea vreme. dar "niciodata date concrete care sa reflecte adevarul" or acestea sigur exista. In mod sigur, in afara de acel act de abdicare "mai sunt documente" ascunse cu mare grija !!!, unde sunt si ce contin ele. Niciodata nu se produc asemenea evenimente de asemenea importanta in viata unui stat, de la care sa se pastrezen sau promoveze "doar un act de abdicare", ale cui sunt interesele pentru care sunt "dosite" aceste documente ????????. Ce este mai curat in istoria unui popor, masluirea istoriei sau publicarea adevarului, cine sunt cei care promoveaza acestea ?.
Este o gluma NU ?. Trebuie sa stii ca in 1866 cand a fost adusa familia Hohenzollern in Principatele Unite, poporul nu exista ca enitate care poate fi intrebata si nici nu a fost intrebat, exista doar vointa marilor boieri care -si doreau pastrarea privilegiilor si au cautat un principe strain care sa le ofere aceasta. Abdicarea, legala sau nu din 1947, poate fi "anulata printro hotarare in instanta" insa pentru a schimba forma de guvernare, este o gluma sa apreciezi ca o judecatorie poate hotara aceasta doar "prin modificarea copnstitutiei se poate face. Si aici ... este o problema, astazi probabil 15 - 20 % ar vota pentru monarhie cu indulgenta. Daca analizezi cu sinceritate parerile si amintirile populatiei despre monarhie ai sa ramai surprins despre ele, marea majoritate au amintiri si pareri negative. Poate ca in 1990 romanii ar fi acceptat "orice, monarhie sau nu doar din "dorinta de a schimba regimul comunist" sa nu ne amagim, acum ... este prea tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referendum pe forma de guvernamant ContSters257414 ContSters257414 daca tot se lucreaza la modificarea constitutiei (se schimba din temelii, s-a promis), nu credeti ca ar fi oportun ([b]SI NORMAL[/b]) sa fim intrebati, prin ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru monarhie si democratia.ar vrea poporul sa fie intrebat despre schimbarea formei de guvernamant? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In conditiile actuale ar vrea poporul sa fie intrebat daca doreste sau nu schimbarea formei de guvernamant din republica in monarhie? Ce ar raspunde poporul ... (vezi toată discuția)
Statutul legal al "statutului casei regale" a romaniei Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]1.[/b] Sunt republican convins. Consider ca republica este singura forma de guvernare compatibila cu demintatea umana si secolul in care purtam discutia. ... (vezi toată discuția)