avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare pentru obtinerea atestatului de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare pentru obtinerea atestatului de taximetrist

Stie cineva ce acte i-mi sunt necesare pentru a obtine un atestat de taximetrist?
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 08:57, 12 Mai 2011
Gasiti aici toate informatiile de care aveti nevoie:

www.avocatnet.ro/content/art...

:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen pentru atestat traducãtor turcã-românã ioneladede ioneladede multumesc anticipat m/ar interesa obtinerea unui atestat de traducator turco roman daca m/ati putea ajuta cu modele de subiecte sau cateva idei despre ... (vezi toată discuția)
Extindere 2 camere din lemn botosanu botosanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate.Am o casa si as vrea sa extind o parte cu un hol si cu o bucatarie facute din lemn si as ... (vezi toată discuția)
Certificatul de urbanism pentru cariere de piatra nemeti nemeti Buna, Doresc sa deschid o cariera de piatra si m-am impotmolit la obtinerea certificatului de urbanism. Reprezentantii Consiliului judetean nu au reusit sa ma ... (vezi toată discuția)