avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificatul de urbanism pentru cariere de piatra
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificatul de urbanism pentru cariere de piatra

Buna,
Doresc sa deschid o cariera de piatra si m-am impotmolit la obtinerea certificatului de urbanism. Reprezentantii Consiliului judetean nu au reusit sa ma informeze corespunzator asupra actelor necesare obtinerii CU. Daca ma poate ajuta cineva cu o lista competa a actelor necesare si eventual ce trebuie sa trec in ele pentru a nu fi purtat de la un birou la altul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Cristina Catanoiu , Consilier juridic 16:44, 3 Iunie 2009
La adresa de mai jos gasiti actele necesare obtinerii certificatului de urbanism, precum si alte informatii utile legate de acesta:

www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2009
Ioana Cristina Catanoiu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt condiþiile ºi actele necesare pentru deveni traducãtor autorizat? bobby1981 bobby1981 As vrea sa traduc acte sub forma legala din romana in engleza , engleza romana , si nu stiu ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma duc pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)
Extindere 2 camere din lemn botosanu botosanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate.Am o casa si as vrea sa extind o parte cu un hol si cu o bucatarie facute din lemn si as ... (vezi toată discuția)
Teren de 169 de mp RO46024 RO46024 Buna ziua!Sunt un cetatean al acestei minunate tari si detin un teren de 169 de mp cu o deschidere la strada de 7,5 mp.Vreau sa beneficiez de acest teren ... (vezi toată discuția)