avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces civil despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces civil despagubire

mai pot contesta un contract de vinzare cumparare ,dupa 3 ani ,daca se constata ca am fost inselat.constatare probata cu documente.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 20:42, 15 Mai 2011
Daca este vorba de un fals, se poate.Reveniti cu detalii.
aRT.1334 cod civil arata ."actiunea ....pt.stricarea contractului, se prescrie printr-un an din ziua contractului."
Daca este vorba despre evictiune, raspunderea este reglementata de cod civil-art.1337-1352-pt.pierderea in totalitate sau partial a proprietatii.
Asa cum a spus avvalentina, depinde dece va considerati inselata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sa fiu dat in judecata? blakkiss blakkiss buna ziua, am cumparat un apartament,persoana de la care am cumparat a obtinut apartamentul prin testament, acuma asta de la care am cumparat eu este dat in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament mostenit b_rayne b_rayne Buna Ziua! As dori sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: doresc sa cumpar un apartament pe care actuala proprietara l-a mostenit in ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil dobandit prin donatie POP RADU POP RADU Se poate vinde un apartament dobandit prin donatie ? Daca donatoarea l-a mostenit este vreo problema?(donatoarea il garanteaza pe donator de evictiune totala ... (vezi toată discuția)