avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Programul de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Programul de vizita

Va deranjez cu o intrebare.
Am mai scris pe forum despre problema mea.Vroiam sa divortez,stabilisem cu el ce vrem fiecare,apoi ne-am hotarat sa ne mai dam o sansa,dar intre timp mi-am dat seama ca nu se va schimba nimic niciodata.Tot vom avea neintelegeri si certuri si atunci am mers la tribunal si am intentat divort.Initial,el a fost de acord cu custodia copilului si sa ne intilnim in oras cind doreste sa o vada .Apoi la sfatuit mama lui sa ceara totusi si program de vizita la domiciliu lui.
El acolo are 2 camere,intr-una sta cu 10 calculatoare si angajati ,numai baieti,si intr-una sta el,nu sunt conditii de stat acolo cu o fetita de 4 ani.
V rog sa ma sfatuiti cum sa provedez sa pot obtine dreptul de vizita doar in prezenta mea la domiciliu meu sau citeva ore in oras.
Va multumesc anticipat
Nu prea reiese realitatea din ancheta sociala, imi pare rau sa te contrazic. Sunt unele facute chiar numai la telefon, din pacate...
:(
Este adevarat ca anchetele sociale nu sunt facute chiar asa cum ar trebui sa fie facute dar in acest caz cred ca se va face pe bune.

avocat Claudiu Lascoschi
Adica, lucratorul in speta "miroase" ca tre' s-o faca pe bune in cazul de fata sau de ce?
Nu are cum sti omul, el doar se uita la cate lucrari are si incepe sa dea telefoane sa vada cum se poate rezolva una sau alta...
De unde sa cunoasca atatea chestiuni, ca nu are timp nici de ancheta, darmite de dosar... :slap: E o loterie daca vine acasa ori nu si nu poate spune nimeni ca va veni in acest caz.
Aici ,va veni cu certitudine sa faca ancheta sociala,sper doar sa tina cont de conditiile care nu exista la el.
El se mai gindea la varianta,sa ceara program de vizita ,dar sa mentioneze ca il vrea doar dupa virsta de 8 ani,pentru ca realizeaza si el ca nu ar sta copilul la el.
Eu nu stiu daca se poate asa ceva,dar daca exista aceasta posibilitate,eu as fi de acord,pentru ca atunci oricum va hotari copilul daca vrea sa mearga la el.

S-a facut ancheta sociala la mine acasa,a scris ca sunt conditii foarte bune.A mers si la el acasa dar el a refuzat sa ii lase sa intre,spunind ca oricum copilul sta la mama nu la el.Cum pot sa ma folosesc de acest lucru ptr. ca imi dau seama ca este in avantajul lui ca a refuzat ancheta.
A 2-a intrebare : am cazut de comun acord sa vada copilul in fiecare duminica,deja la vazut cam 4 duminici la rind,ieseam cu fetita in parc,dar ultima data fetita era deja derutata si foarte trista pentru ca nu intelegea de ce tatal ei nu vine cu mine si ea acasa.Acum imi dau seama ca nu prea e bine pentru fetita sal vada atit de des,si ma gindeam sa schimb programiul,s-o vada la mine acasa,de 2 ori pe luna.
Credeti ca fac bine ,in sensul ca nu vreau ca la proces sa-mi faca probleme.Oricum,el niciodata in 3 ani nu ne-a scos in parc sau la o terasa,acum la gasit dragul de fetita.....iar eu vreau ca fetita mea sa nu sufere si sa-i fie bine.
Multumesc
:offtopic: Nu mai redactati mesaje consecutive, cititi Regulamentul de postare in acest sens. Mesajele consecutive vor fi sterse. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de vizita stabilit raza de soare raza de soare Am scris aici,cu ceva timp in urma despre problema mea. Am o fetita de 4 ani ,la divort mi-a fost incredintata mie ( cum era si firesc) iar lui i s-a dat 2 ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez gradu39 gradu39 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec departe cu copilul ryana ryana Daca se poate ,va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns.Sunt in divort ,am un copil de 4 ani si 4 luni .Am avut un sot foarte violent fizic,psihic fata de ... (vezi toată discuția)