avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit profit

Firma mica, fara activitate, am depus declaratiile din 25 aprilie, 100,300 etc si am primit notificare ca am trecut in declaratia impozit pe profit ...vector in loc de trimestrial cum sunt inregistrata, imnpozit anual. Imi puteti spune va rog, la care declaratie se refera si unde trebuie sa modific?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: panutacarmen , utilizator 12:08, 11 Mai 2011
Verificati D 010-vector fiscal acolo cred ca e greseala.
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 cod1 cod1 Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)