avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... repunere dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

repunere dosar

buna ziua,
cam care este termenul de prezentare in instanta cine il hotaraste,intr-un dosar de divort unde la prima infatisare ambele parti nu s-au prezentat(din motive medicale).
stiu ca trebuie depusa o cerere de repunere pe rol a dosarului.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:14, 11 Mai 2011
Buna ziua !
In cazul in care nu se prezinta niciuna dintre partile in proces (legal citate) cauza se suspenda . Ramanea in nelucru a cauzei mai mult de 1 an duce la perimare . Efectuati cerere de repunere pe rol inainte de implinirea termenului de 1 an . Termenul este stabilit de instanta si vi se va comunica odata cu depunerea cererii de repunere pe rol , daca va prezentati personal pentru depunerea acesteia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol proces suspendat rose_lily rose_lily Buna! Am nevoie de ajutorul vostru. Pe scurt: in 2007 am avut un proces cu tatal baietelului meu , avand ca obicet obligatia de a face, adica sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol(recurs) ContSters281842 ContSters281842 ESTE POSIBIL REPUNEREA PE ROL DE DOUA S-AU MAI MULTE ORI A UNUI PROCES(RECURS)INTR-UN INTERVAL DE UN AN DE ZILE,S-AU LA DOI ANI DE ZILE?(MENTIONEZ FAPTUL CA NU ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la primul termen de divort arhivarul arhivarul Buna ziua . Am introdus actiune de divort , dar intre timp am ajuns la o intelegere cu sotia sa ne mai acordam o sansa . Cum trebuie procedat ? Prezicez ca ... (vezi toată discuția)