avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ilegalitate la locul de munca - demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ilegalitate la locul de munca - demisie fara preaviz

buna ziua,

Acum o saptamana am primit o oferta de la un alt loc de munca,am vorbit cu actualul meu sef si a fost de acord sa ma lase sa plec dupa o saptamana fara preaviz,acum s-a razgandit,eu deja am dat raspunsul la respectivul loc de munca,seful nu a semnat nimic eu am avut incredere am scris demisia si mi-a spus ca o semneaza el dar nu a semnat.
Ce pot invoca la demisia fara prea viz,s-au intamplat ceva nereguli pe aici,ceva ilegalitati,m-a obligat sa iau parte la ele,pot invoca asta?ce lege ar fi?

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca cintus cintus Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Lucrez momentan la o firma si intentionez sa imi schimb locul de munca. Am gasit deja alt loc de munca si am ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre preaviz Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia e in felul urmator: in data de X am depus preavizul de 20 zile lucratoare pentru a-mi da demisia din firma (vroiam sa ma angajez la alta ... (vezi toată discuția)
Șefa nu vrea să îmi accepte demisia fără preaviz. nu am cum să mai vin la muncă, ce pot face? bianca9991 bianca9991 Salut ,sunt stundeta si am lucrat o luna de pe 12 sept 2018 pana azi...daca pot spune asa la PROFI ca si Casier. Astazi,11.10.2018 am fost sa-mi prezint ... (vezi toată discuția)