avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata inventar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata inventar

am facut la sfarsitul lunii trecute inventarul la societatea unde sunt angajat ca gestionar. ar trebui sa fie platit timpul on care s-a efectuat inventarul separat fata de salariu? mentionez ca s-a lucrat 12 ore timp de 3 zile/
multumesc aanticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 5 Iulie 2008
Trebuie sa beneficiati de ore suplimentare.
Timpul lucrat peste orele de program este considerat munca suplimentara si se compensează prin ore libere plătite în următoarele 30 de zile după efectuarea acesteia.
În cazul în care compensarea prin ore libere plătite nu este posibilă în termenul prevăzut mai sus în luna următoare, munca suplimentară va fi plătită salariatului prin adăugarea unui spor la salariu corespunzător duratei acesteia. Acest spor este de 100% potrivit art.41 alin.1 lit.c din CCMN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta? ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Am si eu o intrebare: In CCM 2007-2010 la art 41 alin 3 lit c) spune: pentru orele suplimentare si pentru orele lucrate in zilele libere si in ... (vezi toată discuția)
"salariu corespunzator" vasile13 vasile13 In sensul articolului 119 din Codul Muncii care este "salariul corespunzator pentru orele prestate peste programul normal de lucru" ? Compensarea se face ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare marthal marthal as vrea sa stiu ce procent din salariu net? sau brut? reprezinta plata orelor suplimentare in CIM sunt incadrat la 8h/zi dar voi lucra 10h/zi, cele 2 ore ... (vezi toată discuția)