avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic definitiv
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic definitiv

pot sustine examenul de definitivat ca consilier juridic daca am lucrat cu contract 2 ani fara a fi inscrisa in tabelul consilierilor juridici?
Cel mai recent răspuns: Simona Popa , Consilier juridic 14:54, 11 Mai 2011
Nu. Cel putin la Iaşi nu se poate. Trebuie mai intai sa te inscrii in Colegiu, apoi sa dai o serie de examene, potrivit unei programe, apoi cu dispensa, daca ti-au sustinut toate examenele, poti sustine examenul de definitivat dupa 1 an jum. de la inscrierea in Colegiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cati ani devii consilier juridic definitiv? just a girl just a girl buna ziua .as vrea sa-mi spuna cine stie dupa cati ani in calitate de consilier poti sa te inscrii pentru definitivat.va multumesc anticipat pentru raspuns o ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - admitere barou 2013 ecaterinagherman ecaterinagherman Sunt inscris in Colegiul Consilierilor juridici ca si consilier juridic definitiv, dar nu am dat examen de definitivat, intrucat, in 2005, legea nu prevedea ... (vezi toată discuția)