avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate suspendata

Buna ziua,
am si eu o mare rugaminte, va rog sa ma ajutati si sa imi dati niste informatii cu privire la urmatoarele nelamuriri:
- saptamana asta am fost la registrul comertului si am depus toate actele necesare infiintarii unui PFA. A doua zi m-au sunat si mi-au spus ca mi-au respins dosarul deoarece in cazierul fiscal este inscris o firma inactiva fiscal, firma pe care am suspendat-o din activitate in 2003.
Care e modalitatea prin care pot sa imi infiintez PFA in situatia asta?
Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: simonasildan , utilizator 09:43, 13 Mai 2011
Sa rezolvati mai intai problema cu societatea in cauza, altfel cazierul fiscal nu o sa va dea voie sa mergeti mai departe.
Daca la societatea suspendata nu ati obtinut regim derogatoriu cu privire la depunerea declaratiilor,firma a fost declarata inactiva la nedepunerea la 3 termene consecutive a declaratiilor fiscale.
In consecinta mergeti la AFP si depuneti toate declaratiile restante,chiar daca sunt pe zero,urmati dupa aceea procedura de scoatere de la contribuabili inactivi.
Va multumesc frumos pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Disolvare asociatie bianca27 bianca27 Buna seara, Exista posibilitatea ca o asociatie sa fie dizolvata de drept, ca urmare a nedepunerii bilantului timp de 2 ani? Am citit Ordonanta 26/2000, dar ... (vezi toată discuția)
Societati suspendate. societati inactive. societati in regim derogatoriu. Magda Staicu Magda Staicu Stimati colegi, Va propun sa incercam o punere in ordine a celor trei situatii , pentru ca din cite am observat , situatia creata de og 34 in ce priveste ... (vezi toată discuția)