avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate suspendata

Buna ziua,
am si eu o mare rugaminte, va rog sa ma ajutati si sa imi dati niste informatii cu privire la urmatoarele nelamuriri:
- saptamana asta am fost la registrul comertului si am depus toate actele necesare infiintarii unui PFA. A doua zi m-au sunat si mi-au spus ca mi-au respins dosarul deoarece in cazierul fiscal este inscris o firma inactiva fiscal, firma pe care am suspendat-o din activitate in 2003.
Care e modalitatea prin care pot sa imi infiintez PFA in situatia asta?
Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: simonasildan , utilizator 09:43, 13 Mai 2011
Sa rezolvati mai intai problema cu societatea in cauza, altfel cazierul fiscal nu o sa va dea voie sa mergeti mai departe.
Daca la societatea suspendata nu ati obtinut regim derogatoriu cu privire la depunerea declaratiilor,firma a fost declarata inactiva la nedepunerea la 3 termene consecutive a declaratiilor fiscale.
In consecinta mergeti la AFP si depuneti toate declaratiile restante,chiar daca sunt pe zero,urmati dupa aceea procedura de scoatere de la contribuabili inactivi.
Va multumesc frumos pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Disolvare asociatie bianca27 bianca27 Buna seara, Exista posibilitatea ca o asociatie sa fie dizolvata de drept, ca urmare a nedepunerii bilantului timp de 2 ani? Am citit Ordonanta 26/2000, dar ... (vezi toată discuția)
Societati suspendate. societati inactive. societati in regim derogatoriu. Magda Staicu Magda Staicu Stimati colegi, Va propun sa incercam o punere in ordine a celor trei situatii , pentru ca din cite am observat , situatia creata de og 34 in ce priveste ... (vezi toată discuția)